LOSSLESS SCALİNG KORSAN ZARARI OLURMU

KaaNFleX

80+
Reaksiyon skoru
34
Arkadaşlar birkaç gün sonra lossless scaling alacağım ama şimdi bi korsan indirip denesem virüs girermi yani ekran kartıyla kripto kazarlarmı? Normalde bu kadar düşünmem ama özellikle ekran kartıyla alakalı bir program olduğu için sormak istedim.

korsan yazılımların hepsinde bu ihtimal var virüs ihtimali ancak kripto kazımı işlemi pek rastlanan bir virüs ile alaklı değil ve aklında bulunsun pcye indireceğin crack her şey kazım yapabilir ekran kartınla bu uygulama ekran kartına müdahele ediyor diyerek düşünme

Arkadaşlar birkaç gün sonra lossless scaling alacağım ama şimdi bi korsan indirip denesem virüs girermi yani ekran kartıyla kripto kazarlarmı? Normalde bu kadar düşünmem ama özellikle ekran kartıyla alakalı bir program olduğu için sormak istedim.
Kazım ekran kartıyla oluyor zaten de neyse. Hocam güvenilir dediğimiz siteler daha yayınlamadı o programı güvenilir olmayanlar kırdı bizim Türk siteleri de paylaşıyor ona göre indir kullan kimse diyemez o virussuzdur diye çünkü paylaşan yerler belli.

Kazım ekran kartıyla oluyor zaten de neyse. Hocam güvenilir dediğimiz siteler daha yayınlamadı o programı güvenilir olmayanlar kırdı bizim Türk siteleri de paylaşıyor ona göre indir kullan kimse diyemez o virussuzdur diye çünkü paylaşan yerler belli.
indirdim kullanıyorum bir sorun görmedim ama zaten amd yeni teknoloji AMFM 2 yi çıkarakmış bu programa gerek kalmayacak

2.5$ falandı cs de bi kasa düşür sat al riske girmeye deymez

Hiçbir şeyde korsan önermiyorum

Uygulamanın korsan koruması yok paranızı haracamak istemyiorsanız alıp iade edin ama satın almanızı tavsiye ederim sonucta ortada bir emek var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,793
Üyeler
184,221
Son üye
raxpy64
Geri