Neler Yeni

Lossless Scaling'in herhangi bir zararı var mı?

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Doruk çelik
Merhabalar, Lossless scaling almayı düşünüyorum ama ekran kartımı normalden fazla yorar mı? ve ya herhangi bir zararı var mı?
(Modlu minecraft'ta açmayı düşünüyorum, tabii açılabilirse. 60fps anca alıyorum)
Ekran kartı 3060 eagle 12gb
İşlemci r5 5500

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhabalar, Lossless scaling almayı düşünüyorum ama ekran kartımı normalden fazla yorar mı? ve ya herhangi bir zararı var mı?
(Modlu minecraft'ta açmayı düşünüyorum, tabii açılabilirse. 60fps anca alıyorum)
Ekran kartı 3060 eagle 12gb
İşlemci r5 5500
O ney modu be hocam öyle sistemde 60 fps oynatıyor

The Semih

80+ Gold
ATM9 kanka içinde 450 gibi bir sayıda mod var, emin ol bilgisayar 60 üzerini ayarları kör gibi yapmadan yükselmiyor.
Lossless scaling zarar vermez, oyunu 60 fps kitle programdan 2x modunu aç, tavsiyem programda upscale ayarını kapat minecraft oynuyon zaten gerek yok.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Doruk çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lossless scaling zarar vermez, oyunu 60 fps kitle programdan 2x modunu aç, tavsiyem programda upscale ayarını kapat minecraft oynuyon zaten gerek yok.
Peki lossless scalingin verdiği ms farkı aşırı olur mu? yoksa fps ile eşit orantılı mı ms olayı.
upscale ayarı ne yapıyor ki kapatayım?

The Semih

80+ Gold
Peki lossless scalingin verdiği ms farkı aşırı olur mu? yoksa fps ile eşit orantılı mı ms olayı.
upscale ayarı ne yapıyor ki kapatayım?
Minecraftta gecikme hissedilmiyor kartı çok yormadığı için, Upscale ayarı FSR açmana gerek yok görüntüyü bozuyor.

eternal__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
feyzullah hürpak
Görüntüyü çamur eder başka bi zararı yok

Bartuu

80+ Silver
ATM9 kanka içinde 450 gibi bir sayıda mod var, emin ol bilgisayar 60 üzerini ayarları kör gibi yapmadan yükselmiyor.
Hocam hangi java versiyonunu kullanıyorsunuz okadar az vermemesi lazım bende oynadım atm9 u daha kötü sistemle 100+ fps alıyodum

Top Bottom