Neler Yeni

LÜTFEN DESTEK (VODAFONE NET HÜSRANLIĞI)

tcan20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Tolga Can
Merhaba, öncelikle bu konuyu açmamın sebebi VODAFONE firmasının ilgisizliği ve vurdumduymazlığıdır. Bu konuya destekleriniz benim için çok önemli. Youtube videosu da atacağım.
11.07.2024 tarihinde Elazığdaki evimize telefondan başvuru yoluyla vodafone net bağlattık. Hem internet sorgusunda hem de telefondaki müşteri temsilcisine sorduğum sorularda altyapının 1000 Mbps desteklediği söylenildi. Tabii bu hiç böyle olmadı. 3 ay olacak internetin maksimum gördüğü hız 450 mbps falan. Ortalama da 340-350 mbps. Vodafoneyi ilk zamanlar aradığımda bana komik şekilde 720 TL'den paketi 200 mbps olarak güncelleyebiliriz denildi. 500 mbps paketin olmadığı söylendi. Ben 1000 mbps pakete 800 tl ödüyorum. 80 TL indirimle 200 mbps satacaklar işe bak KOMEDİ. 4 kez türk telekom geldi defalarca müşteri temsilcisi ile konuşma vs. derken sonuç 0. Ha bu arada vodafone müdürlüğüne 3 kez de mail attım cevap bile verilmedi. Ne paketi düşürebiliyorlar makul fiyattan ne de iptal ediyorlar. THH başvurdum 2 ayı geçti henüz sonuç yok. Bu konuda yorumlarınız nedir ?

Conican

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
Merhaba, öncelikle bu konuyu açmamın sebebi VODAFONE firmasının ilgisizliği ve vurdumduymazlığıdır. Bu konuya destekleriniz benim için çok önemli. Youtube videosu da atacağım.
11.07.2024 tarihinde Elazığdaki evimize telefondan başvuru yoluyla vodafone net bağlattık. Hem internet sorgusunda hem de telefondaki müşteri temsilcisine sorduğum sorularda altyapının 1000 Mbps desteklediği söylenildi. Tabii bu hiç böyle olmadı. 3 ay olacak internetin maksimum gördüğü hız 450 mbps falan. Ortalama da 340-350 mbps. Vodafoneyi ilk zamanlar aradığımda bana komik şekilde 720 TL'den paketi 200 mbps olarak güncelleyebiliriz denildi. 500 mbps paketin olmadığı söylendi. Ben 1000 mbps pakete 800 tl ödüyorum. 80 TL indirimle 200 mbps satacaklar işe bak KOMEDİ. 4 kez türk telekom geldi defalarca müşteri temsilcisi ile konuşma vs. derken sonuç 0. Ha bu arada vodafone müdürlüğüne 3 kez de mail attım cevap bile verilmedi. Ne paketi düşürebiliyorlar makul fiyattan ne de iptal ediyorlar. THH başvurdum 2 ayı geçti henüz sonuç yok. Bu konuda yorumlarınız nedir ?
Vodafone kullanmak pişmanlıktır . Geçebiliyorsanız acil başka internete geçin. Modemin dibinde bile internet çekmiyor. Kaç kere aradık geldiler gittiler hicbirsey olmadı.

tcan20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Tolga Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla 3000 tl cayma bedeli var

Aykut D.

80+ Gold

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,672
İsim
Yavuz
Vodafone çok kötü gerçekten operatörü eh işte. Ben tt kullanıyorum 50 mbps aldığıma şükrediyorum. Altyapı yok ondan.

Bana kalırsa en fp tt ve turknet.

aquafire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Ünal
Instagram
brkunall4
Steam
etriker
Discord
AquaFire#4957
Vodafone kullanıyordum. Başlarda iyiydi. Sonradan kesilmeler vs yaşamaya başladım. Anlaşma bittiğinde direk bıraktım. THH uzun sürer. İmkanınız varsa Türknet ile görüşün derim değiştirmek istiyorsanız. Cayma bedelinin belli bir kısmını karşılıyorlar. Uzun süredir kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım açıkcası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,218
Üyeler
159,742
Son üye
sirroj
Top Bottom