Lütfen herkes yorum yapsın 🔥 iki seçenekten hangisi sizce ?🔥

Ram'leri attığınızla değiştiriyorum patriotu saldım. Sıvı soğutma olarak sizinki iyi gibi fakat bin lira daha koyup lianli olanı alırsam şayet kasa içi fanlarım lianli olacağı için takım olur en azından uygun görürseniz tabi ? Anakart olarak şahsen asus b850 plus düşünüyordum benim attığım kötü mü hocam ? Gigabyte modellerin vrm sıcaklığı vasat çünkü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk sistemi seçtim hocam. Ramleri üstteki arkadaşın attığı xpg ile değiştirdim. Anakart olarak 14 bine çıkmaya gerek var mı ? O ilk sistemi oluşturmamın temel amacı bütçe dostu olmasıydı. Yoksa rog alacak olsam zaten 2. sistemi alır geçerim direkt.

Ram'leri üstteki arkadaşın attığı xpg olanı ile değiştim hocam. Geri kalan parçalar iyi mi ? Anakart psu ve sıvı soğutucu ? İlk sistemi kastediyorum.

Anakartı zaten kısabildiğim kadar kıstım hocam siz ne önerirsiniz ki ? Psu olarak da 1200 watt seçmemin sebebi 6000 serisi çıktığında sağım solum belli olmaz belki 6090 falan alırım.

Dediğim ram buydu hocam, rgb seviyorsaniz bilemem tabi. onun dışında iyi gibi, çok anladığım bir şey değil sıvı soğutucu

Ram'leri attığınızla değiştiriyorum patriotu saldım. Sıvı soğutma olarak sizinki iyi gibi fakat bin lira daha koyup lianli olanı alırsam şayet kasa içi fanlarım lianli olacağı için takım olur en azından uygun görürseniz tabi ? Anakart olarak şahsen asus b850 plus düşünüyordum benim attığım kötü mü hocam ? Gigabyte modellerin vrm sıcaklığı vasat çünkü.

İlk sistemi seçtim hocam. Ramleri üstteki arkadaşın attığı xpg ile değiştirdim. Anakart olarak 14 bine çıkmaya gerek var mı ? O ilk sistemi oluşturmamın temel amacı bütçe dostu olmasıydı. Yoksa rog alacak olsam zaten 2. sistemi alır geçerim direkt.

Ram'leri üstteki arkadaşın attığı xpg olanı ile değiştim hocam. Geri kalan parçalar iyi mi ? Anakart psu ve sıvı soğutucu ? İlk sistemi kastediyorum.

Anakartı zaten kısabildiğim kadar kıstım hocam siz ne önerirsiniz ki ? Psu olarak da 1200 watt seçmemin sebebi 6000 serisi çıktığında sağım solum belli olmaz belki 6090 falan alırım.
Yani 2 bin daha koyup ROG almak mantıklı bence. Ekran kartınız da ROG diye hatırlıyorum görünüş olarak da daha düzenli olur öyle.

Yani 2 bin daha koyup ROG almak mantıklı bence. Ekran kartınız da ROG diye hatırlıyorum görünüş olarak da daha düzenli olur öyle.
Sen var ya harbiden damardan vurmasını çok iyi biliyon hocam ha :D Bak ben de bunu düşünmüştüm. Asus rog 4k oled monitörüm var , bilgisayar açılırken anakart modeli çıkıyor ya hani , orada rog sembolü çıkması daha hoş olur diye düşünüyordum ben de. Valla bak girdin kanıma gene :D

Aynı parçalar farklı markalar. Siz hangisini seçerdiniz ? Bütçe sorunu yok.

Burası 35 bin TL yapıyor.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Burası 55 bin TL yapıyor.
Patriot viperların kronik sorunlu olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple almanızı önermem.

Aynı parçalar farklı markalar. Siz hangisini seçerdiniz ? Bütçe sorunu yok.

Burası 35 bin TL yapıyor.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Burası 55 bin TL yapıyor.
galahad yerine arctic lf 3 pro daha iyi değil mi performans olarak

d
deepcool lt720 360 nasıl biliyor musunuz

Daha iyi olabilir lakin arcticin hem kurulumu zor oluyor hem de kasamın içindeki fanlar lianli olacak hocam. Takım olması açısından seçmiştim o lianli sıvı soğutmayı. Bu arada 1. sistemi seçtiniz sanırım parçalar iyi mi ?

Daha iyi olabilir lakin arcticin hem kurulumu zor oluyor hem de kasamın içindeki fanlar lianli olacak hocam. Takım olması açısından seçmiştim o lianli sıvı soğutmayı. Bu arada 1. sistemi seçtiniz sanırım parçalar iyi mi ?
1755456347877.webp

galahad 2 deki fanlar lian li olsa bile infinity mirror değildi sanırım

d

deepcool lt720 360 nasıl biliyor musunuz
Bilmiyorum lp360 performansını incelediğimde 9950x r23 de 70 derecelerde tutmuş

1. sistemi seçtim ve ram'leri patriottan şununla değiştim. https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...6000c3016g-dccargy-ddr5-fiyati,800657063.html

Geri kalan parçalar iyi mi hocam ?
PSU pahalı sayılır. Kaliteli fakat pahalı. NZXT C1000 hem daha ucuz hemde daha iyi sayılır.

Elimde NZXT’nin 1200 W modeline ait inceleme bulunmadığından karşılaştırmayı mecburen 1000 W versiyon üzerinden yaptım; dolayısıyla burada görülen regülasyon/ripple/hold_UP değerleri 1200 W modelinde farklılık gösterebilir.

Ripple değerleri:

FSP 1200w:

1755456491582.webp

NZXT 1000w:

1755456593916.webp

Ripple değerlerinde daha başarılı.

Regulasyon:
FSP 1200w:
1755456721124.webp

NZXT 1000w:
1755456786791.webp

12v 0.9 %