ErenErk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 281
Ram'leri attığınızla değiştiriyorum patriotu saldım. Sıvı soğutma olarak sizinki iyi gibi fakat bin lira daha koyup lianli olanı alırsam şayet kasa içi fanlarım lianli olacağı için takım olur en azından uygun görürseniz tabi ? Anakart olarak şahsen asus b850 plus düşünüyordum benim attığım kötü mü hocam ? Gigabyte modellerin vrm sıcaklığı vasat çünkü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk sistemi seçtim hocam. Ramleri üstteki arkadaşın attığı xpg ile değiştirdim. Anakart olarak 14 bine çıkmaya gerek var mı ? O ilk sistemi oluşturmamın temel amacı bütçe dostu olmasıydı. Yoksa rog alacak olsam zaten 2. sistemi alır geçerim direkt.
Ram'leri üstteki arkadaşın attığı xpg olanı ile değiştim hocam. Geri kalan parçalar iyi mi ? Anakart psu ve sıvı soğutucu ? İlk sistemi kastediyorum.
Anakartı zaten kısabildiğim kadar kıstım hocam siz ne önerirsiniz ki ? Psu olarak da 1200 watt seçmemin sebebi 6000 serisi çıktığında sağım solum belli olmaz belki 6090 falan alırım.
Dediğim ram buydu hocam, rgb seviyorsaniz bilemem tabi. onun dışında iyi gibi, çok anladığım bir şey değil sıvı soğutucu