Lütfen herkes yorum yapsın 🔥 iki seçenekten hangisi sizce ?🔥

Evet bunda var. Konunun başındaki linktekinde yok.
Ya açtığım konuyu baştan bir okuyim dedim de bir şey dikkatimi çekti söylemeden edemicem. O kadar yorum geldi konuya , sonrasında adamlara bir şey sordum , görüldü atıp gittiler hep. Ama sen yardımcı olmak için elinden geleni yaptın. Helal olsun senin gibi insana , Allah razı olsun.

Ya açtığım konuyu baştan bir okuyim dedim de bir şey dikkatimi çekti söylemeden edemicem. O kadar yorum geldi konuya , sonrasında adamlara bir şey sordum , görüldü atıp gittiler hep. Ama sen yardımcı olmak için elinden geleni yaptın. Helal olsun senin gibi insana , Allah razı olsun.
Rica ederim hocam. Güle güle kullanın sistemi topladığınızda.

Daha önce yardım ettiğim kişilerde RAM kaynaklı sorunlar çıkmıştı. O RAM’lerin modeli Patriot Viper’dı, bu yüzden artık bu modeli önermiyoruz; ben de bu sorunlarla karşılaştıktan sonra önermeyi bıraktım.
Gskill bu işin piri diyebilir miyiz hocam? Gerçekten dünyanın en iyisi.

Bütçe sorunum yoksa ASUS'u seviyorsam alttakini alırdım. Uzun seneler kullanacağım sonuç olarak ama üstteki de gayet iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen var ya harbiden damardan vurmasını çok iyi biliyon hocam ha :D Bak ben de bunu düşünmüştüm. Asus rog 4k oled monitörüm var , bilgisayar açılırken anakart modeli çıkıyor ya hani , orada rog sembolü çıkması daha hoş olur diye düşünüyordum ben de. Valla bak girdin kanıma gene :D
Tam tahmin ettiğim gibi siz de ASUS fanısınız hocam. Takmayın kafaya, bilgisayarla çok haşır neşirsen ASUS logosu hoşuna gidiyorsa al tabii bütçe derdin yoksa. ROG yani üstüne üstlük parçalar. Ben de MSI fanıyım mesela tüm parçalar SSD hariç MSI. Gerçekten hoş duruyor ve içine siniyor. :)

Bütçe sorunum yoksa ASUS'u seviyorsam alttakini alırdım. Uzun seneler kullanacağım sonuç olarak ama üstteki de gayet iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam tahmin ettiğim gibi siz de ASUS fanısınız hocam. Takmayın kafaya, bilgisayarla çok haşır neşirsen ASUS logosu hoşuna gidiyorsa al tabii bütçe derdin yoksa. ROG yani üstüne üstlük parçalar. Ben de MSI fanıyım mesela tüm parçalar SSD hariç MSI. Gerçekten hoş duruyor ve içine siniyor. :)
Ya asus fanı ne kelime hocam hastasıyım Asus rog ürünlerinin. Gönlümde direkt olarak asus rog ekosistem yapmak var zaten. Hatta ben buraya konu açana kadar asus rog şeklinde sistemi hazırlamıştım ve alacaktım. Buraya ne zaman konu açıp fikir alayim desem insanlar asus rog'a b*k atıp beni soğutmayı başarıyorlar. O kadar para verilir mi diye başlıyor cümleler sonu bitmiyor :D Haliyle alasım kaçıyor. Ama içimden hep Asus rog sistem dizmek geçiyor. Ne yapsam bilemedim valla. Bütçeden yana sorun yok. asus olanı alabilirim. Zaten 9 aya bölecem hepsini koymuyor yani. Ama kimse de önermeyince sanki yanlış yapıyorum gibi hissediyorum.

Size imrendim bu arada. Ne güzel yani istediğiniz gibi Msi setup yapmışsınız. Keşke ben de bu kadar rahat karar verebilsem.

Fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Mantığımı mı dinleyeceğim yoksa gönlümü mü bilmiyorum. Biraz daha düşünüp karar verecem artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,820
Üyeler
183,018
Son üye
Uğur alp
Geri