Kasa olarak neyi önerirsiniz orada.
Hiç biri aga zaten şu beyaz 9060xt sistem dün gece 30kya satıldı. İndirimsiz hali de 33k ydı gereksiz zam yapmışlarLütfen şu üç örneği benim için değerlendirebilir mısınız? Fiyat -performans olarak ve uzun süre dayanıklık olarak. Her birinin gerekli parçalarını yükselttim.
Benim yaptığım yükseltmeleri bakabildim mi. Onlar yükseltilmiş fiyatlar.Hiç biri aga zaten şu beyaz 9060xt sistem dün gece 30kya satıldı. İndirimsiz hali de 33k ydı gereksiz zam yapmışlar
İşlemci ve anakart kayda değer bi yükseltme ama o da sistemin f/p olmasını bozmuş. 40k bandına çıkınca 9060xt mantıksızlaşıyor. 43k ya 5070 sistem satıldı daha yeni. İki ekran kartı arasında uçurum varBenim yaptığım yükseltmeleri bakabildim mi. Onlar yükseltilmiş fiyatlar.
Teşekkür ederim, önerebileceğin bir hazır sistem var mı ya da herhangi bir ekran kartı işlemci ikilisi önerin.İşlemci ve anakart kayda değer bi yükseltme ama o da sistemin f/p olmasını bozmuş. 40k bandına çıkınca 9060xt mantıksızlaşıyor. 43k ya 5070 sistem satıldı daha yeni. İki ekran kartı arasında uçurum var
Rica ederim. Bütçen maks ne kadar. Şu an o 30-50k bütçedeki hazır sistemlerde en çok 7500f 7600 ve 14400f kullanılıyo. 40k altına 7800xt li sistemler bulmak mümkün 9060xtden daha güçlü kart.Teşekkür ederim, önerebileceğin bir hazır sistem var mı ya da herhangi bir ekran kartı işlemci ikilisi önerin.
Mümkün olursa 35k altı düşünüyorum, hem fiyat performans hem işlemci ekran kartı uyumluluğu iyi olursa güzel olur.Rica ederim. Bütçen maks ne kadar. Şu an o 30-50k bütçedeki hazır sistemlerde en çok 7500f 7600 ve 14400f kullanılıyo. 40k altına 7800xt li sistemler bulmak mümkün 9060xtden daha güçlü kart.
3. hariç diğer ikisi olurLütfen şu üç örneği benim için değerlendirebilir mısınız? Fiyat -performans olarak ve uzun süre dayanıklık olarak. Her birinin gerekli parçalarını yükselttim.
Teşekkür ederim soğutucu yüksek yükseltebiliriz.3. hariç diğer ikisi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama 80mm soğutucu iş yaparmı sanmam değiş seste yapar şimdi o