Neler Yeni

LÜTFEN YARDIM BİLGİSAYAR AÇILMIYOR

iwarden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kuzey
Arkadaşlar merhaba, bugün stok fan yetersiz kaldığı için sıvı soğutucu aldım. Montajladım, montajlama esnasında işlemciyi sökmedim. Daha sonrasında bilgisayarı açmak istediğim zaman hiç bir tepki vermedi her şey yerinde be düzgün yanlış takılan bir şey yok nedendir sizce? Daha sonrasında eski soğutucumu taktım ama gene açılmıyor, kafayı yiyeceğim anakartın güç kablosunu çıkartıp kısa devre ile güç verdim ışıklar vs geliyor ama fanlar dönmiyor bilgisayardan başlatınca hiç bir şekilde tepki vermiyor.
Anakart gigabayte A520 m k
İşlemci ryzen 5600
Sıvı soğutucu msı coreliquid a13

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Mert Camran
Arkadaşlar merhaba, bugün stok fan yetersiz kaldığı için sıvı soğutucu aldım. Montajladım, montajlama esnasında işlemciyi sökmedim. Daha sonrasında bilgisayarı açmak istediğim zaman hiç bir tepki vermedi her şey yerinde be düzgün yanlış takılan bir şey yok nedendir sizce? Daha sonrasında eski soğutucumu taktım ama gene açılmıyor, kafayı yiyeceğim anakartın güç kablosunu çıkartıp kısa devre ile güç verdim ışıklar vs geliyor ama fanlar dönmiyor bilgisayardan başlatınca hiç bir şekilde tepki vermiyor.
Anakart gigabayte A520 m k
İşlemci ryzen 5600
Sıvı soğutucu msı coreliquid a13
İşlemciyi çıkarıp tak geri daha sonra biosu sıfırla açılıyor öyle diye biliyorum. (Yanlış bilgi olmasın araştırmanı öneririm)

iwarden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kuzey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemciyi çıkarıp tak geri daha sonra biosu sıfırla açılıyor öyle diye biliyorum. (Yanlış bilgi olmasın araştırmanı öneririm)
Hocam işlemciyi çıkarıp taktım, tepki vermiyor. Bios en son sürüm bu arada

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Mert Camran
Hocam işlemciyi çıkarıp taktım, tepki vermiyor. Bios en son sürüm bu arada
Yok hocam Bios'un son sürümde olması gayet iyi fakat demek istediğim BİOS'u sıfırlaman BİOS reset tuşu var mı anakartında ? Sıfırladıktan sonra PC kendine geliyor diye biliyorum çünkü ben denemiştim.

iwarden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kuzey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam Bios'un son sürümde olması gayet iyi fakat demek istediğim BİOS'u sıfırlaman BİOS reset tuşu var mı anakartında ?
hayır hocam maalesef yok sanırım internetten bakıyorum ama

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Mert Camran

batın000

80+
BIOS pilini ve RAM'leri çıkartıp, bir süre bekledikten sonra tekrar takıp dener misiniz?

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
EmreE
Ramleri sök tak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular