Lütfen yardım bilgisayarıma virüs bulaştı !?

ElyyaK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
372
acil yardım lütfen virüs bulaştı birisi bilgisayarımı kullanıyor az once valorant gırdım rus biri oynuyordu rekabet gırmıstı ne yapmam gerek ?

Malwarebytes hemen indir ama gizlice bilgisayarını biri kontrol ediyorsa farkederse hemen iptal eder.

acil yardım lütfen virüs bulaştı birisi bilgisayarımı kullanıyor az once valorant gırdım rus biri oynuyordu rekabet gırmıstı ne yapmam gerek ?
internet bağlantını kesip arkadaşından aldığın flashla malwarebytes kurmayı deneyebilirsin bence. İnternet olmayan ortamda çalışan virüs bulaştırmamışsındır ya .D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internet bağlantını kesip arkadaşından aldığın flashla malwarebytes kurmayı deneyebilirsin bence. İnternet olmayan ortamda çalışan virüs bulaştırmamışsındır ya .D
güvenli modda yapmayı unutma bunları

belki sadece valorant hesabın çalınmıştır

yaptım düzelmedi ?

güvenli modda yapmayı unutma bunları

7 taneyi karantinaya aldı şimdi düzeldimi ?

düzelmedi hala sistemde virus kontrol panelinden ipsini görüyorum

Format en temizi yedekleyeceklerini yedekle bir yere sonra formatla kurtul.
formatta yedekleme riskli oldugunu ogrendım ve ayarlardan sıfırlamak bi işe yaramıyormuş ?

seri yardım ya ?!!

Son düzenleme:
formatta yedekleme riskli oldugunu ogrendım ve ayarlardan sıfırlamak bi işe yaramıyormuş ?

seri yardım ya ?!!
normal virüslerden olsa malwarebytes+adwcleanerle tarayıp üstüne de hitman pro ile son tarama yapmanı önerirdim de maşallah nasıl bir virüs bulaştırdıysan malwarebytes bile sökmemiş. Yedekleme yapmadan dümdüz formatı bas eğer önemli bilgilerin yoksa. Zaten anakarta bulaşan virüsse geçmiş olsun kanka yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,376
Üyeler
185,087
Son üye
frontera
Geri