ne zaman başladı ve herhangi riskli bir şey mi yaptınacil yardım lütfen virüs bulaştı birisi bilgisayarımı kullanıyor az once valorant gırdım rus biri oynuyordu rekabet gırmıstı ne yapmam gerek ?
internet bağlantını kesip arkadaşından aldığın flashla malwarebytes kurmayı deneyebilirsin bence. İnternet olmayan ortamda çalışan virüs bulaştırmamışsındır ya .Dacil yardım lütfen virüs bulaştı birisi bilgisayarımı kullanıyor az once valorant gırdım rus biri oynuyordu rekabet gırmıstı ne yapmam gerek ?
güvenli modda yapmayı unutma bunlarıinternet bağlantını kesip arkadaşından aldığın flashla malwarebytes kurmayı deneyebilirsin bence. İnternet olmayan ortamda çalışan virüs bulaştırmamışsındır ya .D
internet bağlantını kesip arkadaşından aldığın flashla malwarebytes kurmayı deneyebilirsin bence. İnternet olmayan ortamda çalışan virüs bulaştırmamışsındır ya .D
Mesaj otomatik birleştirildi:
güvenli modda yapmayı unutma bunları
hacı naptın sen nerden girdi o pc yeyaptım düzelmedi ?
7 taneyi karantinaya aldı şimdi düzeldimi ?
düzelmedi hala sistemde virus kontrol panelinden ipsini görüyorum
Format en temizi yedekleyeceklerini yedekle bir yere sonra formatla kurtul.bende anlamadım ki
formatta yedekleme riskli oldugunu ogrendım ve ayarlardan sıfırlamak bi işe yaramıyormuş ?Format en temizi yedekleyeceklerini yedekle bir yere sonra formatla kurtul.
normal virüslerden olsa malwarebytes+adwcleanerle tarayıp üstüne de hitman pro ile son tarama yapmanı önerirdim de maşallah nasıl bir virüs bulaştırdıysan malwarebytes bile sökmemiş. Yedekleme yapmadan dümdüz formatı bas eğer önemli bilgilerin yoksa. Zaten anakarta bulaşan virüsse geçmiş olsun kanka yani.formatta yedekleme riskli oldugunu ogrendım ve ayarlardan sıfırlamak bi işe yaramıyormuş ?
seri yardım ya ?!!