Lütfenn siyah ekran icin yardim edin

Reaksiyon skoru
30
Sistemim resimdeki gibi .alalı 1 yıla yakın oldu aldığımdan beri içindeki tozu almaktan başka bir şey yapmadım. Bazen oyun oynarken bazen ise video izlerken bilgisayarın ekranı gidiyor ve fanlar son sürat hizlanıyor ve ekran birdahaa gelmiyor. Bazen sistemi akşamdan sabaha bir oyun açık şekilde bırakıyorum kapanmıyor Bazen ise direk kapanıyor. Hiç uğraşmayın servise yollamak mi daha iyi yoksa basit bir şey se ben yapmak istiyorum çünkü servis çok zahmetli 1 ay flan sürüyor sizce ne yapmam lazim .dün en son işlemci fan kablosunu Gpu fan kısmının boş olduğunu görünce takip çalıştırdım ekran kartı işlemci testi yaptım hiç kapanmadı başka ne olabilir sorun acaba .16x16 ram var ama tek slot kullanıyorum 2 tane takınca daha çok kapanıyor

Ekler

• Screenshot_20250508_152228_Chrome.webp
    Screenshot_20250508_152228_Chrome.webp
    85.3 KB · Hit: 17
sorunun videosunu çekip usb ye koy, garanti devam ediyorsa servise göndermen en doğrusu olur

sorunun videosunu çekip usb ye koy, garanti devam ediyorsa servise göndermen en doğrusu olur
Garanti devam ediyor ne yaparsam yapayım olmuyor bende ramleri takicam ikisinide mhz hızını kendi normal hızına alıp video çekeceğim olduğunda ise atacağım videosunu da

Geri