Neler Yeni

M.2 ssd içindeki dosyalar?

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
bedirhan
yeni m.2 ssd almıştım hayatımdaki ilk SSD olduğu için normalmi bilmiyorum/windows ssd yi 4 gb olarak görüyor fakat diğer uygulamalar normal görüyor
1738580503747.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni m.2 ssd almıştım hayatımdaki ilk SSD olduğu için normalmi bilmiyorum/windows ssd yi 4 gb olarak görüyor fakat diğer uygulamalar normal görüyor
1738580503747.png
1738580541128.png

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Arda doğan
İlk defa böylesi bi durum görüyorum disk yönetiminden yeniden biçimlendir ve windowsa uygun bir şekilde format uydur sonra bi hız ve ssd sağlık testi yap bakalım iademi acaba virüs falan mı

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
bedirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk defa böylesi bi durum görüyorum disk yönetiminden yeniden biçimlendir ve windowsa uygun bir şekilde format uydur sonra bi hız ve ssd sağlık testi yap bakalım iademi acaba virüs falan mı
kaspersky virüs bulamadı suanlık

ssd samsung pm9a1 fakat hp tools yazıyor dosya gezgininde

yeniden biçimlendirmeyi dene
kaspersky taramayı bitirince yapıcağım

1738580843155.png
isimlerden birley bulabilirmiyiz kernel/format :D (bu ssd nin laptop çıkması olabiliceği konusuluyordu konudan bulup almıstım)

Nssng

80+

Alıntıyı görüntüleisimlerden birley bulabilirmiyiz kernel/format :D (bu ssd nin laptop çıkması olabiliceği konusuluyordu konudan bulup almıstım)
Laptop çıkması gibi görünüyor. Kurtarma bölümünü görmüş. Disk yönetiminden bütün bölümleri silip NTFS biçiminde yeni birim oluşturarak kullanabilirsiniz. Diskin sağlığı ve çalıştırılma süresini kontrol edin. Eğer bir sorun varsa iade edin. Sağlık %100 çalıştırma süreside düşükse bir sorun olmaz.

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
bedirhan
Laptop çıkması gibi görünüyor. Kurtarma bölümünü görmüş. Disk yönetiminden bütün bölümleri silip NTFS biçiminde yeni birim oluşturarak kullanabilirsiniz. Diskin sağlığı ve çalıştırılma süresini kontrol edin. Eğer bir sorun varsa iade edin. Sağlık %100 çalıştırma süreside düşükse bir sorun olmaz.
önce biçimlendiriyorum
sağlık içinm uygulama önerebilir misiniz?

Nssng

80+
önce biçimlendiriyorum
sağlık içinm uygulama önerebilir misiniz?
CrystalDiskInfo programından sağlık, çalışma süresi ve ne kadar veri yazılıp okunmuş görebilirsiniz. CrystalDiskMark ile hız testi yapabilirsiniz. Yada direk Samsung Magician yükleyip ordandan bakabilirsiniz.

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
bedirhan
CrystalDiskInfo programından sağlık, çalışma süresi ve ne kadar veri yazılıp okunmuş görebilirsiniz. CrystalDiskMark ile hız testi yapabilirsiniz. Yada direk Samsung Magician yükleyip ordandan bakabilirsiniz.
1738581799938.png
iyi mi değerler hocamm

crystaldisk mark da ssd seöemiyorum sanırım 2 tane disk var biri sata diğeri de yeni olam m.2

1738581799938.png
iyi mi değerler hocamm

crystaldisk mark da ssd seöemiyorum sanırım 2 tane disk var biri sata diğeri de yeni olam m.2
hocam format atıp m.2 ssdye windowsu kuracağım boot managerdan veya biosdan yapmamın farkı varmı/usb yi ntfs mi yapmalıyım fat32 olarak kalmalı mı

Son düzenleme:

Nssng

80+
Alıntıyı görüntüle iyi mi değerler hocamm

hocam format atıp m.2 ssdye windowsu kuracağım boot managerdan veya biosdan yapmamın farkı varmı/usb yi ntfs mi yapmalıyım fat32 olarak kalmalı mı
Değerlerde bir sıkıntı yok hocam temiz gözüküyor. Anakartınız nedir gen4 slotu var mı?

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
bedirhan
Değerlerde bir sıkıntı yok hocam temiz gözüküyor. Anakartınız nedir gen4 slotu var mı?
yok diye biliyorum hocam maalesef/anakartım msi b350 gaming pro carbon

Nssng

80+
Alıntıyı görüntüle iyi mi değerler hocamm

Windowsun kendi media oluşturma programını kullanın o kendisi halleder. Usbdeki her şey silinecektir bilginiz olsun. Direk boot menüden usbden başlatın yeter. Eski windowsun olduğu diski biçimlendirecekseniz sıkıntı olmaz. Biçimlendirmeyecekseniz format sonrası belki biostan boot için ssdyi göstermeniz gerekebilir.

yok diye biliyorum hocam maalesef/anakartım msi b350 gaming pro carbon
gen3 hızlarında kullanırsınız o zaman hocam bir sıkıntı olmaz biraz daha yavaş olur. Hissedeceğinizi düşünmüyorum bile.

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
bedirhan
Windowsun kendi media oluşturma programını kullanın o kendisi halleder. Usbdeki her şey silinecektir bilginiz olsun.

gen3 hızlarında kullanırsınız o zaman hocam bir sıkıntı olmaz biraz daha yavaş olur. Hissedeceğinizi düşünmüyorum bile.
windows ssd yi 4 gb olarak görüyor tek sorun o :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,243
Üyeler
166,904
Son üye
EmreGN55
Top Bottom