Neler Yeni

M.2 SSD Sorunu

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Arkadaşlar merhaba 2 saat kadar önce cs go da iken biranda oyun dondu ve hicbisey yapamadım görev yöneticisi vs açılmadı ve kapatıp tekrar açtıktan sonra ara ara görüntü gidip gelmeye başladı ve geldiği zamanda da bisey yapamadım uzun uğraşlar sonucu Windows dosyasında sıkıntı olduğunu anladım M2 ssd kullanıyorum ve ara ara biostan bakınca ssd yi görmediğini fark ettim çıkartıp tekrar taktım Windows'u kurdum hersey normalken tekrar dondu kapatıp açıp biosa girdim ve yine ssd yi görmüyodu şimdi ssd için güç döngüsü yapıyorum buda ise yaramazsa ne yapabilirim

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
ssd nin garantisi varsa yolla diğer seçenek modele bağlı olarak çok fazla ısınıyor ise bu durum muhtemel dir

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ssd nin modeli adata xpg sx6000 üzerinde soğutucusu var yaklaşık 2 haftadir kullanıyorum bi sıkıntı olmadı biranda böyle olması anlamsız geldi

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
o modelin kronik sorunu olduğu söyleniyor iade etmeyi deneyin

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Bugün tam 14.gunu eğer duzelmezse iade işlemini başlatırım

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Arkadaşlar merhaba 2 saat kadar önce cs go da iken biranda oyun dondu ve hicbisey yapamadım görev yöneticisi vs açılmadı ve kapatıp tekrar açtıktan sonra ara ara görüntü gidip gelmeye başladı ve geldiği zamanda da bisey yapamadım uzun uğraşlar sonucu Windows dosyasında sıkıntı olduğunu anladım M2 ssd kullanıyorum ve ara ara biostan bakınca ssd yi görmediğini fark ettim çıkartıp tekrar taktım Windows'u kurdum hersey normalken tekrar dondu kapatıp açıp biosa girdim ve yine ssd yi görmüyodu şimdi ssd için güç döngüsü yapıyorum buda ise yaramazsa ne yapabilirim
SSD'yi kesinlikle iade edin. Edemiyorsanız garantiye yollayın.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
20 dakika bekledikten sonra tekrar başlattım ve açıldı ssd sıcaklığı 36 derece şuanda

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Dondugunda hicbisey yapamıyorum ve tekrar dondu çıkartıp iade işlemini başlatıyorum cevaplarınız için teşekkür ederim

Top Bottom