M.2 SSD Sorunu

Lyndray

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
620
Arkadaşlar merhaba 2 saat kadar önce cs go da iken biranda oyun dondu ve hicbisey yapamadım görev yöneticisi vs açılmadı ve kapatıp tekrar açtıktan sonra ara ara görüntü gidip gelmeye başladı ve geldiği zamanda da bisey yapamadım uzun uğraşlar sonucu Windows dosyasında sıkıntı olduğunu anladım M2 ssd kullanıyorum ve ara ara biostan bakınca ssd yi görmediğini fark ettim çıkartıp tekrar taktım Windows'u kurdum hersey normalken tekrar dondu kapatıp açıp biosa girdim ve yine ssd yi görmüyodu şimdi ssd için güç döngüsü yapıyorum buda ise yaramazsa ne yapabilirim

ssd nin garantisi varsa yolla diğer seçenek modele bağlı olarak çok fazla ısınıyor ise bu durum muhtemel dir

Ssd nin modeli adata xpg sx6000 üzerinde soğutucusu var yaklaşık 2 haftadir kullanıyorum bi sıkıntı olmadı biranda böyle olması anlamsız geldi

o modelin kronik sorunu olduğu söyleniyor iade etmeyi deneyin

Bugün tam 14.gunu eğer duzelmezse iade işlemini başlatırım

Arkadaşlar merhaba 2 saat kadar önce cs go da iken biranda oyun dondu ve hicbisey yapamadım görev yöneticisi vs açılmadı ve kapatıp tekrar açtıktan sonra ara ara görüntü gidip gelmeye başladı ve geldiği zamanda da bisey yapamadım uzun uğraşlar sonucu Windows dosyasında sıkıntı olduğunu anladım M2 ssd kullanıyorum ve ara ara biostan bakınca ssd yi görmediğini fark ettim çıkartıp tekrar taktım Windows'u kurdum hersey normalken tekrar dondu kapatıp açıp biosa girdim ve yine ssd yi görmüyodu şimdi ssd için güç döngüsü yapıyorum buda ise yaramazsa ne yapabilirim
SSD'yi kesinlikle iade edin. Edemiyorsanız garantiye yollayın.

20 dakika bekledikten sonra tekrar başlattım ve açıldı ssd sıcaklığı 36 derece şuanda

Dondugunda hicbisey yapamıyorum ve tekrar dondu çıkartıp iade işlemini başlatıyorum cevaplarınız için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,203
Üyeler
188,384
Son üye
egethefinest
Geri