cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
ekran görüntüsüFotoğraf mı atayım hocam ? Tam anlayamadım
ekran görüntüsüFotoğraf mı atayım hocam ? Tam anlayamadım
Burası mı ?XMP aç sonra CPU-Z memory yerinden sa at
Yok, CPU Z bi program bios dan bir yer değilBurası mı ?
Hocam hangi siteden indireyim Cpu-Z yiYok, CPU Z bi program bios dan bir yer değil
Hocam hangi siteden indireyim Cpu-Z yi
Gezginler vb çıkıyor
BuyrunCPU-Z | Softwares | CPUID
CPU-Z for Windows® x86/x64 is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system : Processor name and number, codename, process, package, cache levels. Mainboard and chipset. Memory type, size, timings, and module specifications (SPD). Real time...www.cpuid.com
Hmm XMP yi bios’da açtıktan sonra F10 yapıp kaydederek çıkıyorsun değil mi?Buyrun
Daha önce kaydettim ama olmadı. Şimdi yaptım düzeldi sanırımHmm XMP yi bios’da açtıktan sonra F10 yapıp kaydederek çıkıyorsun değil mi?
Hocam düzeldi. Teşekkür ederim. R3 3100 OC yapmak istiyorum. Bilginiz var mı ?Hmm XMP yi bios’da açtıktan sonra F10 yapıp kaydederek çıkıyorsun değil mi?
Kaydederek çıkmana rağmen hala olmadıysa değerleri manuel girmeyi deneyebiliriz. Eğer şuan olduysa da kullan öyle.Daha önce kaydettim ama olmadı. Şimdi yaptım düzeldi sanırım
3000mhz olarak çalışıyor hocam sorun yokKaydederek çıkmana rağmen hala olmadıysa değerleri manuel girmeyi deneyebiliriz. Eğer şuan olduysa da kullan öyle.
R3 3100 OC hakkında bilginiz varmı ?Kaydederek çıkmana rağmen hala olmadıysa değerleri manuel girmeyi deneyebiliriz. Eğer şuan olduysa da kullan öyle.
Ben sadece 3600 ve 5600X için yardım edebiliyorum RevDeisDou size yardım edebilirR3 3100 OC hakkında bilginiz varmı ?