M.2 SSDM Arızalı mı?

Kathender

80+
Reaksiyon skoru
59
Arkadaşlar selam, M.2 SSD'im bu Gaming.Gen.TR'den hazır sistem ile almıştım 2,5 ay oldu Adata Legend 710 512 GB NVMe PCI-e gen3 X4 2400 MB okuma – 1600 MB yazma M.2 SSD, bazen Google açarken bile donuyor wp web açarken çok geç açılıyor, bir test yapayım dedim bana çok çok düşük geldi sizce sorunlu mu acaba gaming gen.tr ile iletişme geçmeli miyim bir bakar mısınız oyunlar da bir sıkıntı yaşamadım.
1757526397138.webp

Arkadaşlar selam, M.2 SSD'im bu Gaming.Gen.TR'den hazır sistem ile almıştım 2,5 ay oldu Adata Legend 710 512 GB NVMe PCI-e gen3 X4 2400 MB okuma – 1600 MB yazma M.2 SSD, bazen Google açarken bile donuyor wp web açarken çok geç açılıyor, bir test yapayım dedim bana çok çok düşük geldi sizce sorunlu mu acaba gaming gen.tr ile iletişme geçmeli miyim bir bakar mısınız oyunlar da bir sıkıntı yaşamadım. Alıntıyı görüntüle
HWINFO ile disk sağlığını atsana bi

Sistem geldiğin de gaming gen tr windows yüklü bir şekil de gönderdi, formatlamadım diye mi böyle yavaş acaba?
1757526831818.webp

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem geldiğin de gaming gen tr windows yüklü bir şekil de gönderdi, formatlamadım diye mi böyle yavaş acaba?
Mümkün sıfırdan 10 kur tekrar bak birde önce şunu HWINFO ile at HDD sentinel ile değil :)

Size SSD soğutucu lazım. Yüksek sıcaklıkta takılma donma yapabilir. Ben satıyorum Win 11 se son 3878 ile biten güncellemeyi kaldırın. O bazı ssdlerde windowsu ve ssdyi bozuyor diyorlar

Arkadaşlar selam, M.2 SSD'im bu Gaming.Gen.TR'den hazır sistem ile almıştım 2,5 ay oldu Adata Legend 710 512 GB NVMe PCI-e gen3 X4 2400 MB okuma – 1600 MB yazma M.2 SSD, bazen Google açarken bile donuyor wp web açarken çok geç açılıyor, bir test yapayım dedim bana çok çok düşük geldi sizce sorunlu mu acaba gaming gen.tr ile iletişme geçmeli miyim bir bakar mısınız oyunlar da bir sıkıntı yaşamadım. Alıntıyı görüntüle
Tabi okumada 5te 1, yazma da 33te 1'ni vermiş. Ya pcie yolu doğru değil ya ssd bozuk. Anakart nedir? Bios da mümkünse o slotu hangi gen de çalıştırabileceğini seçebilirsin. Belki faydası olur , genelde auto da olur.

ASUS PRIME B650M-R

Tabi okumada 5te 1, yazma da 33te 1'ni vermiş. Ya pcie yolu doğru değil ya ssd bozuk. Anakart nedir? Bios da mümkünse o slotu hangi gen de çalıştırabileceğini seçebilirsin. Belki faydası olur , genelde auto da olur.

Pek o bios ayarını bilmiyorum ama anakartın hayli hayli yeteceğini düşünüyorum B650M-R

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,640
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri