Nereye göndercen bu adamı bide o var. Panathinakos un başında fatih hoca olmasa bu adam fenerde tıkanıp kalırdı.Evet evet keşke muhtaç olmasak yarı transfer döneminde bakıcaz artık
Nereye göndercen bu adamı bide o var. Panathinakos un başında fatih hoca olmasa bu adam fenerde tıkanıp kalırdı.Evet evet keşke muhtaç olmasak yarı transfer döneminde bakıcaz artık
Özetini izleyeceğiz artık hocamBoşverin tr takımlarını, tottenham-roma maçına bakın çok aksiyonlu çok iyi çok profesyonel
Beni de yatırdı da şaşırmıyorum artıkManu yatırdı bizi. Maçı alamaz.
2-2 oldu. Bi umut var gene.Özetini izleyeceğiz artık hocam
Beni de yatırdı da şaşırmıyorum artık
Gerekirse feshedelim ya da kiralayalım bi 1. 2. lig takımına böyle olmaz buNereye göndercen bu adamı bide o var. Panathinakos un başında fatih hoca olmasa bu adam fenerde tıkanıp kalırdı.
iy 1 oynamıştım ben yattım hocam size bol şans2-2 oldu. Bi umut var gene.
fenerbahçe nasıl beceriyorsa her maç aynı topu oynuyor aynı golü yiyor ve aynı hataları yapıyor atmosfer bile aynı avrupada oynadığımız maçlarda her maç aynıymış gibi geliyor.Fenerbahçe'nin avrupada kalması için bu maçı alması gerekiyor Slavia Prag zaten zor takım onun harici Bilbao ve Lyon var daha kötüsü olamazdı harbiden de.
Son 3-4 sezondur ayni futbol oynaniyorfenerbahçe nasıl beceriyorsa her maç aynı topu oynuyor aynı golü yiyor ve aynı hataları yapıyor atmosfer bile aynı avrupada oynadığımız maçlarda her maç aynıymış gibi geliyor.
Kadro değeri böyle düşük ama sistemsel oynayan takımlar inanılmaz bir şekilde bizim takımları böyle köşeye sıkıştırıyor her maç gs rfs örneği gibifenerbahçe nasıl beceriyorsa her maç aynı topu oynuyor aynı golü yiyor ve aynı hataları yapıyor atmosfer bile aynı avrupada oynadığımız maçlarda her maç aynıymış gibi geliyor.
Bencede öyle ancak halen ümitliyim gençlik bitse de kalsa da bu maçı alırsak avrupada daha çok ilerleyebiliriz transfer döneminde iyi katkılar gerekiyor amaSon 3-4 sezondur ayni futbol oynaniyor
Gençliğimiz bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artık ezberledim kimin nereye top atacağını
Bi cacik olmaz bunlardan .Kadro değeri böyle düşük ama sistemsel oynayan takımlar inanılmaz bir şekilde bizim takımları böyle köşeye sıkıştırıyor her maç gs rfs örneği gibi
Bencede öyle ancak halen ümitliyim gençlik bitse de kalsa da bu maçı alırsak avrupada daha çok ilerleyebiliriz transfer döneminde iyi katkılar gerekiyor ama
İşte vatan haini görüyorsunuz arkadaşlar. Fanatik vatan haini. Elin gavurunu destekliyor. Köstebek.Haydi Prag sonuna kadar arkandayız bastır
Yenildiler diye biz de yenilmeliyiz galibaİşte vatan haini görüyorsunuz arkadaşlar. Fanatik vatan haini. Elin gavurunu destekliyor. Köstebek.
İşte vatan haini görüyorsunuz arkadaşlar. Fanatik vatan haini. Elin gavurunu destekliyor. Köstebek.
Maalesef malesef en azından biraz daha iyiyiz 2. yarıdaBi cacik olmaz bunlardan .
Maçta sarmıyor artık gidip yaticam işimiz gücümüz var olan bize oluyor