Dede golünü attı az sonra vefat haberi gelir
Zaten sonuç ya çok şansa bir golle kaybederiz, ya da onun dışında beklentimin yüksek olduğu sonuç da beraberlik.Sonunda gol oldu be içime su serpildi hadi geri dönüş noktası olsun
15. dkdan itibaren entübe oynuyor maçıDede golünü attı az sonra vefat haberi gelir
Avrupada devam etmek istiyorsak galibiyet gerekiyor burada genel olarak avrupadaki fikstürümüz aşırı zor ve bundan sonraki maçlarda ölüm maçıZaten sonuç ya çok şansa bir golle kaybederiz, ya da onun dışında beklentimin yüksek olduğu sonuç da beraberlik.
Ondan ümidin olması üzücü kardeşim , malesef ali koç tam gidecekken en büyk hainliği acın uaptı bu taraftara, o yönetime girmemeliydi, sezon öncesi söylediklerini biz hala düşünüyoruz ama onlar çoktan sindirmişler bile yüzsüz adamlar acaba ne zaman istifa ederler.Bu futbolla kaybederiz burada Mourinho'dan ümidim azalıyor her dakika
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonunda gol oldu be içime su serpildi hadi geri dönüş noktası olsun
Hacı ben güveniyorum alırız gibi geliyor.Avrupada devam etmek istiyorsak galibiyet gerekiyor burada genel olarak avrupadaki fikstürümüz aşırı zor ve bundan sonraki maçlarda ölüm maçı
Bunu dediğin anda yedik golü hocamTakim bi tık daha açıldı şuan. Eğer açılırsak gol atmak için yanarız muhtemlen 8-1 falan biter bu maç.
Ön görülüyümdür biraz . Ne zaman bu tarz şey desem yeriz gol. Fifa oynarkende zira bu başıma geliyor.Bunu dediğin anda yedik golü hocam
İptal yedi hocam çok şükürÖn görülüyümdür biraz . Ne zaman bu tarz şey desem yeriz gol. Fifa oynarkende zira bu başıma geliyor.
Evet evet keşke muhtaç olmasak yarı transfer döneminde bakıcaz artıkŞu samet olmasa hayatım daha güzel geçecek. Adam her oynadığı maçta takımını batırır mı ya.