m2 alın hocam yeni oyunlarda sata hdd gibi hissetirirBilgisayar da 500gb m2 ssd ve 500gb 2.5 hdd var ekstra depolama olarak min 1tb ssd almayı düşünüyorum. ( anakarta 1 tane m2 yuvası var )
sizce bu durumda m2 ssd mi sata ssd mi almak daha mantıklı.
şuanki m2 yi dönüştürücü ile pcı girişine takabilirsinPeki şu an takılı olan M2 ne olacak onu nasıl kullanabilirim.
onu tam bilmiyorum ama kaliteli bir dönüştürücüyü pci 3.0 a takarsanız fazla kayıp olmaz bence.Ne kadar verimli oluyor verdiği hızlar nasıl
Ben M2 olduğunu görmemişim hocam, Sata alın.Peki şu an takılı olan M2 ne olacak onu nasıl kullanabilirim.
Eğer laptop değilse m2 al ve pci slotuna takılan m2 dönüştürücüleri var hızda nerdeyse hiç kayıp olmuyor ama kaliteli almalısın pek bilgim yok yanlış bir öneri yapmak istememBilgisayar da 500gb m2 ssd ve 500gb 2.5 hdd var ekstra depolama olarak min 1tb ssd almayı düşünüyorum. ( anakarta 1 tane m2 yuvası var )
m2 alınBilgisayar da 500gb m2 ssd ve 500gb 2.5 hdd var ekstra depolama olarak min 1tb ssd almayı düşünüyorum. ( anakarta 1 tane m2 yuvası var )
Eğer laptop değilse m2 al ve pci slotuna takılan m2 dönüştürücüleri var hızda nerdeyse hiç kayıp olmuyor ama kaliteli almalısın pek bilgim yok yanlış bir öneri yapmak istemem
Hocam sata ssd kullaniyorum hhd ile asiri bir fark yok kesinlikle m2 alin
tek ekran kartı yuvam var m2 donuşturucu tam olarak nereye takılıyor ona göre bakayımm2 alın