m2 SSD Alacağım Yardım Edin

Hüsaköz

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5000
Anakartım ASUS PRIME B450M-K yani Pcl Express 3.0 destekliyor, m2 SSD almak istiyorum yardım edin. Galiba piyasadaki m2 SSD'lerin çoğu Pcl Express 4.0 için, Pcl Express 4.0 SSD'yi Pcl Express 3.0 anakarta takarsam alacağım hız ne kadar olur? Pcl Express 3.0 anakart için azami hızı mı alırım? Son olarak şu SSD'ler nasıl, daha iyi bir öneriniz var mı? Teşekkürler... 1718917599080.png1718917698439.png

Anakartım ASUS PRIME B450M-K yani Pcl Express 3.0 destekliyor, m2 SSD almak istiyorum yardım edin. Galiba piyasadaki m2 SSD'lerin çoğu Pcl Express 4.0 için, Pcl Express 4.0 SSD'yi Pcl Express 3.0 anakarta takarsam alacağım hız ne kadar olur? Pcl Express 3.0 anakart için azami hızı mı alırım? Son olarak şu SSD'ler nasıl, daha iyi bir öneriniz var mı? Teşekkürler... Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
veya hocam crucial t500 var o seride iyi 2tb vardır diye düşünüyorum bu fiyatlara 2 tb bu fiyatlarda yok maalesef hocam corsair diğer modele göre daha.

bu fiyatlara çıkıcaksan samsung al derim

Önerileriniz için teşekkürler ama önerilerinizdeki SSD'ler PCl Express 4.0 yani onlardaki fazladan hızı kullanamayacağım. Önerdiğiniz SSD'ler hızdan başka fiyat farkına değecek bir özellik taşıyor mu?

Anakartım ASUS PRIME B450M-K yani Pcl Express 3.0 destekliyor, m2 SSD almak istiyorum yardım edin. Galiba piyasadaki m2 SSD'lerin çoğu Pcl Express 4.0 için, Pcl Express 4.0 SSD'yi Pcl Express 3.0 anakarta takarsam alacağım hız ne kadar olur? Pcl Express 3.0 anakart için azami hızı mı alırım? Son olarak şu SSD'ler nasıl, daha iyi bir öneriniz var mı? Teşekkürler... Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Anakartın gen 4 desteği yok boşuna gen 4 ürünlere para vermeyin gen 3 sıradan bir ürün alın geçin

Gen 3 için hangi SSD'yi önerirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attığım fotoğraftaki Kioxia model SSD nasıl mesela
kioxia lar fiyat performans olarak iyiler sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,817
Üyeler
184,227
Son üye
Gforce46
Geri