m2 ssd mi satamı

evt sadece incehesaptan incehesaptan olmasaydı gamegarajtan alıcaktım ama olmuyor
Yani illa incehesap olacaksa,
Donanım Arşivi yeni sistem çıkartacaktı. Yine incehesap üzerinden yayınlarsa, onu almayı deneyebilirsin.
Geçenlerde de forum içerisinde bir konuda bu haftasonu PC Hocası yeni sistem yayınlayacak deniyordu, onu da bekleyebilirsin.
Diğer arkadaşların da dediği gibi, bu sisteme para vermek pek mantıklı değil. Bir yolunu bulabilirsen GameGaraj'dan Aquarius alabilirsin.

https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an/ İncehesap zorunlu değilse 1600af 16gb RAM ekran kartını yükselterek alabilirsin.
biliyorum dostum gamegarajdan 1660 superli sistem alabiliyorum ama aile ikna edilemiyor bua rada dostum o m2 ssd de bir sıkıntı olmaz dimi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani illa incehesap olacaksa,
Donanım Arşivi yeni sistem çıkartacaktı. Yine incehesap üzerinden yayınlarsa, onu almayı deneyebilirsin.
Geçenlerde de forum içerisinde bir konuda bu haftasonu PC Hocası yeni sistem yayınlayacak deniyordu, onu da bekleyebilirsin.
Diğer arkadaşların da dediği gibi, bu sisteme para vermek pek mantıklı değil. Bir yolunu bulabilirsen GameGaraj'dan Aquarius alabilirsin.
dostum bu sisteme zaten yükseltme edicem rami artırıcam ssd değiştiricem kasa değiştiricem ve anakartı belki

biliyorum dostum gamegarajdan 1660 superli sistem alabiliyorum ama aile ikna edilemiyor bua rada dostum o m2 SSD de bir sıkıntı olmaz dimi ?

dostum bu sisteme zaten yükseltme edicem rami artırıcam SSD değiştiricem kasa değiştiricem ve anakartı belki
O sistem gereğinden 500 TL fazla. İnceHesaptan almak yerine almaman daha iyi bence zaten 15 gün gelmicek.

Vatan Bilgisayar olmaz mı? Sor bence.

O sistem gereğinden 500 TL fazla. İnceHesaptan almak yerine almaman daha iyi bence zaten 15 gün gelmicek.
dostum benim yapabileceğim bir şey yok ailemi ikna olmuyor olsa gamegarajdan alıcam donanım arşivinin çıkarağı sistemide bekliyorum ince hesapta çıkarsa
özelleştirme rami 16 yapıcam ssd m2 yapıcam bide kasa değiştiricem
4.845,07 TL oluyor buda zaten bütçemin sınırı

dostum benim yapabileceğim bir şey yok ailemi ikna olmuyor olsa gamegarajdan alıcam donanım arşivinin çıkarağı sistemide bekliyorum ince hesapta çıkarsa
özelleştirme rami 16 yapıcam SSD m2 yapıcam bide kasa değiştiricem
4.845,07 TL oluyor buda zaten bütçemin sınırı
Vatandan alma şansın var mı? Mağazaları da açılacak.

dostum bu sisteme zaten yükseltme edicem rami artırıcam SSD değiştiricem kasa değiştiricem ve anakartı belki
Biliyorum ama yine saçma fiyata almış oluyorsun.
Almayı düşündüğün sistemin, senin bütçene sadık kalarak en alınabilir hali bu şekilde.
Ama bu haliyle bile iç açıcı durmuyor.
Screenshot_116.webp

Ram'ler "2 Adet × Adata XPG Gammix D30 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16"

Vatandan alma şansın var mı? Mağazaları da açılacak.
dostum vatandaki bilgisayarlarda ssd yok veintel işlemci kullanıyorlar ben amd istiyorum
bu arada sorumu cevaplarmısın bu ssd yi alırsam bir sıkıntı olurmu

James Donkey alınmaz su630 un kronik sorunları var diye biliyorum

Biliyorum ama yine saçma fiyata almış oluyorsun.
Almayı düşündüğün sistemin, senin bütçene sadık kalarak en alınabilir hali bu şekilde.
Ama bu haliyle bile iç açıcı durmuyor.
Alıntıyı görüntüle
RAM'ler "2 Adet × Adata XPG Gammix D30 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16"
dostum benim yapıcağım şekle benziyor sadece ben ana kartı sabit tutucam çünkü hiç bir şekilde katiyen overclock yapmicam ve ssd yi m2 yapıcam geri her şey dediğin gibi kalıcak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,331
Üyeler
187,029
Son üye
fffffffg
Geri