Ekran kartının altında ekran kartını çıkarırsanız yerini göreceksinizasus b450m dragon anakart. fotosunu da atayım
Hocam m2ssd ekran kartının altında kalmış. Aşağı fotoğrafı bırakıyorum.asus b450m dragon anakart. fotosunu da atayım
hocam o kasanın USB girişleri için kullandığı kart.. m2 yuvalarının çoğu ekran kartının yakınlarında oluyor. bazı modellerde üzerinde metal plaka oluyor. onlar daha serin çalışıyor .Hocam teşekkürler yardımlarınız için. diğer sistemlerde de öyle mi oluyor yoksa benim anakartıma fln özelmi birde orda olması çok saçma değilmi? ısınma açısından. ayrıca o benim ssd sandığım şey ne
Aydınlattığınız için teşekkürler hocamhocam o kasanın USB girişleri için kullandığı kart.. m2 yuvalarının çoğu ekran kartının yakınlarında oluyor. bazı modellerde üzerinde metal plaka oluyor. onlar daha serin çalışıyor .
Ben de arıyorum arıyorum bulamıyorum.FotolardaAydınlattığınız için teşekkürler hocam
Ekran kartını çıkarınca tam pcie x16 slotunun yanında anakartin üstüne yatırılmış şekilde goruceksin2 yıl önce incehesapdan hazır sistem almıştım ama içini hiç acmamıştım. Şimdi merak edipm2 ssd nerde diye baktım ben anakarta montajlanıyor diye biliyordum ama kasanın arka bölümünde yukarıya montajlanmış. fotoğrafı koydum aşağı. neden oraya montajlamışlar anlatabilirmisiniz? Bilgim yok hiç m2ssd konusunda o yüzden soruyorum. ssd Adata sx8100 pro imiş faturadan baktım. Kasa gamepower warcry iki hazneli bir kasa o yüzden hiç görmemişim arkasını açmamıştım hiç kasanın.
Yok hocam ne ugrastirmasiBen öyle bi parçayı ilk defa görünce şaşırdım birazda ssd ye benzettim kusura bakmayın uğraştırdım sizide
hayır o ssd degil.hocam ordaki yeşil şey ssd değil mi benmi yanlış biliyorum Birkaç fotoğraf daha koydum