Çözüldü✓ M2 ssd öneri verirmisiniz

Reaksiyon skoru
4
Bütçe olarak çok açılmak istemiyorum
1tb m2 ssd arayışındayım ama biraz baktım dram olan ssd almak gerçekten gereklimi bilmiyorum dram olmasa ne olur aydınlatırmısınız

Kendim kullanıyorum, değerlerini veriyor herhangi bir sıkıntı görmedim. Ortalama 1 ay olmuştur

n
WD Blue SN580 WDS100T3B0E 4150/4150 MB/S 1 TB M.2 NVMe SSD

"DRAM (Dinamik Rastgele Erişimli Bellek), bilgisayarınız için verilerin hızlı ve kısa süreli erişim için depolandığı geçici bir bellek bankasıdır. Örneğin bilgisayarınızda bir uygulamayı başlattığınızda, anakartınızdaki işlemci program verilerini depolama aygıtınızdan (SSD/ HDD) alır ve DRAM'e gönderir."

Bütçe tam alamadığım için bunu gönderdim. DRAM'lı, 1tb, m2 SSD. Yarı yolda bırakmaz.

O bütçemi aşar dersen de F/P olarak;

Kendim kullanıyorum, değerlerini veriyor herhangi bir sıkıntı görmedim. Ortalama 1 ay olmuştur

n
WD Blue SN580 WDS100T3B0E 4150/4150 MB/S 1 TB M.2 NVMe SSD
Dram varmı bunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"DRAM (Dinamik Rastgele Erişimli Bellek), bilgisayarınız için verilerin hızlı ve kısa süreli erişim için depolandığı geçici bir bellek bankasıdır. Örneğin bilgisayarınızda bir uygulamayı başlattığınızda, anakartınızdaki işlemci program verilerini depolama aygıtınızdan (SSD/ HDD) alır ve DRAM'e gönderir."

Bütçe tam alamadığım için bunu gönderdim. DRAM'lı, 1tb, m2 SSD. Yarı yolda bırakmaz.

O bütçemi aşar dersen de F/P olarak;

Dram e gerek duymalımıyım peki

Farklı bir disk var mı? Varsa modeli nedir? Dosyalama işlemleri fazla oluyorsa DRAM; ömre, hıza, stabiliteye katkı sağlar.

Geri