sistemde m2 varsa yüklediğiniz programlar daha hızlı açılır kapanır daha hızlı işlem yaparsınız, zaten şuan tek depolama yeri olduğu için windowsu BIOS tan kurduktan sonra m2 ssd hızını almaya başlayacaksınız,hocam bilmiyorum hazır sistem olarak aldım nasıl öğrenirim suan sadece bi tane m2 ssd var baska depolama yok
windows kurlu zaten hocam 1 haftadır kullanıyorum benim sorum sisteme sata ssd eklersek nolursistemde m2 varsa yüklediğiniz programlar daha hızlı açılır kapanır daha hızlı işlem yaparsınız, zaten şuan tek depolama yeri olduğu için windowsu BIOS tan kurduktan sonra m2 ssd hızını almaya başlayacaksınız,
sata ssd eklerseniz normal depolama gibi kullanabilirsinizwindows kurlu zaten hocam 1 haftadır kullanıyorum benim sorum sisteme sata ssd eklersek nolur
Windows M2 ssd içinde kurulu olursa bir fark olmaz. Ancak normal SATA bir SSD takarsanız da bir performans düşüşü yaşamassınız.merhaba arkadaşlar asus b450m dragon anakartım var 1 tane m2 slotu var bir tane sata ssd eklesem hızda fark olurmu ve max 450 TL 480gb sata ssd önerir misiniz?
sata ssd eklerseniz normal depolama gibi kullanabilirsiniz
zaten suan tek bir tane ssd olduğu için windows ona kurulu sanıyosam peki 450 tl bütçeli 480 gb lik sata ssd önerirmisinzWindows M2 ssd içinde kurulu olursa bir fark olmaz. Ancak normal SATA bir SSD takarsanız da bir performans düşüşü yaşamassınız.
Ancak Windows SATA SSD içinde kuruuysa biraz M2 ssd'ye göre yavaşlayabilir.
O bütçede Patriot Burst vardı galiba.zaten suan tek bir tane ssd olduğu için windows ona kurulu sanıyosam peki 450 TL bütçeli 480 gb lik sata ssd önerirmisinz