Neler Yeni

m2 ssd takılı sisteme sata ssd takarsak ne gibi farklar olur?

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
ahmet taha çelenk
merhaba arkadaşlar asus b450m dragon anakartım var 1 tane m2 slotu var bir tane sata ssd eklesem hızda fark olurmu ve max 450 tl 480gb sata ssd önerir misiniz?

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hocam bilmiyorum hazır sistem olarak aldım nasıl öğrenirim suan sadece bi tane m2 ssd var baska depolama yok
sistemde m2 varsa yüklediğiniz programlar daha hızlı açılır kapanır daha hızlı işlem yaparsınız, zaten şuan tek depolama yeri olduğu için windowsu BIOS tan kurduktan sonra m2 ssd hızını almaya başlayacaksınız,

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
ahmet taha çelenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemde m2 varsa yüklediğiniz programlar daha hızlı açılır kapanır daha hızlı işlem yaparsınız, zaten şuan tek depolama yeri olduğu için windowsu BIOS tan kurduktan sonra m2 ssd hızını almaya başlayacaksınız,
windows kurlu zaten hocam 1 haftadır kullanıyorum benim sorum sisteme sata ssd eklersek nolur

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,543
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
merhaba arkadaşlar asus b450m dragon anakartım var 1 tane m2 slotu var bir tane sata ssd eklesem hızda fark olurmu ve max 450 TL 480gb sata ssd önerir misiniz?
Windows M2 ssd içinde kurulu olursa bir fark olmaz. Ancak normal SATA bir SSD takarsanız da bir performans düşüşü yaşamassınız.
Ancak Windows SATA SSD içinde kuruuysa biraz M2 ssd'ye göre yavaşlayabilir.

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
ahmet taha çelenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sata ssd eklerseniz normal depolama gibi kullanabilirsiniz
Windows M2 ssd içinde kurulu olursa bir fark olmaz. Ancak normal SATA bir SSD takarsanız da bir performans düşüşü yaşamassınız.
Ancak Windows SATA SSD içinde kuruuysa biraz M2 ssd'ye göre yavaşlayabilir.
zaten suan tek bir tane ssd olduğu için windows ona kurulu sanıyosam peki 450 tl bütçeli 480 gb lik sata ssd önerirmisinz

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,543
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Top Bottom