bıostan fast boot açmalısın hızlanır. 7000 4500 gen 4 m2 var 8 saniyede açılıyor hemde laptop.990 ım olsa üzülürdümMerhaba arkadaşlar,
Samsung 990 Pro 1TB M.2 SSD'm var BIOS süresi 16.6 saniye. Bu süre normal mi? Değilse ne yapmam gerek? ASUS X670 P anakart kullanıyorum. SSD'nin 400 GB daha boş alanı mevcut.
fast boot açık görüyorum tekrar kapatıp açıp deneyeceğimb
bıostan fast boot açmalısın hızlanır. 7000 4500 gen 4 m2 var 8 saniyede açılıyor hemde laptop.990 ım olsa üzülürdüm
Görev yöneticisinde başlangıç kısmında kaç tane program etkinleştirildi görübüyor ve kaç tanesi yüksek etkili görünüyor onu yazar mısınız? Ayrıca analartın bios ayarlarından fast boot menüsü açık mı kontrol edin kapalı ise açın ve eğer ki açılış esnasında bios a girmek için şu tuşa basın vesaire bir ekran olur o ne kadar uzun oluyor?fast boot açık görüyorum tekrar kapatıp açıp deneyeceğim
sadece 3 adet düşük etkili program etkin gözüküyor. fast boot açık. o ekran da çok uzun sürmüyor süreyle aslında problemim yok ama normalden farklı olması garibime gitti forumda bazı konularda ddr5 sistemlerle alakalı veya anakart sürümleriyle alakalı diyenler olmuş herhangi güncel olmayan bir şey de yok.Görev yöneticisinde başlangıç kısmında kaç tane program etkinleştirildi görübüyor ve kaç tanesi yüksek etkili görünüyor onu yazar mısınız? Ayrıca analartın bios ayarlarından fast boot menüsü açık mı kontrol edin kapalı ise açın ve eğer ki açılış esnasında bios a girmek için şu tuşa basın vesaire bir ekran olur o ne kadar uzun oluyor?
O zaman anormal bir durum görünmüyor. Çünkü benim sadece steam aktif olmasına rağmen 13.2 sn.sadece 3 adet düşük etkili program etkin gözüküyor. fast boot açık. o ekran da çok uzun sürmüyor süreyle aslında problemim yok ama normalden farklı olması garibime gitti forumda bazı konularda ddr5 sistemlerle alakalı veya anakart sürümleriyle alakalı diyenler olmuş herhangi güncel olmayan bir şey de yok.
bendede normalde boot süresi 8 saniyeydi, steam indirdim yükledim 16.5 saniye oldu, asus anakart ddr4, anakart logosu gelene kadar bekletiyor fakat ordan sonra hızlı açılıyorMerhaba arkadaşlar,
Samsung 990 Pro 1TB M.2 SSD'm var BIOS süresi 16.6 saniye. Bu süre normal mi? Değilse ne yapmam gerek? ASUS X670 P anakart kullanıyorum. SSD'nin 400 GB daha boş alanı mevcut.
Bunu nereden aktif edebilirim hangi kısımda ?Memory context restore
Bios ta bunu aktif yapıp denediniz mi?