gsb ye mail attım samsung shopa da attım. Ben hatalı bilgi girmedim özellikle de dikkat ettim. Detayları söylerimSikinti ney acaba hocam harbiden merak ettim kardeşime de aldik bizde eklemedik filan bunu kabul etmiyorsa gsb neyi kabul edecek?
gsb ye mail attım samsung shopa da attım. Ben hatalı bilgi girmedim özellikle de dikkat ettim. Detayları söylerimSikinti ney acaba hocam harbiden merak ettim kardeşime de aldik bizde eklemedik filan bunu kabul etmiyorsa gsb neyi kabul edecek?
faturanın resmini atarmısın iskonto felan kısmı merak ettim degsb ye mail attım samsung shopa da attım. Ben hatalı bilgi girmedim özellikle de dikkat ettim. Detayları söylerim
faturanın resmini atarmısın iskonto felan kısmı merak ettim de
Knk iskonto önemli değil. Nihai satış bedeli 9499 TL sıkıntı olmaz. Sadece kupon kullanarak aldıysan sıkıntı var.faturanın resmini atarmısın iskonto felan kısmı merak ettim de
ikiniciyi ve bütün bilgileri yazdım. Hayır iade almıyor ambalajı açılmamış olması gerekiyormuşikinci imeiyi yazmış mıydın başvuru yaparken bir de merak ettigim mesele şu iade edebilecek misin telefonu öyle bir imkan sunuyor mu samsung velevki olmaz/kabul edilmezse vergi ödemesi
peki kaç günde sonuçlandı bu başvurunuz başvuru yaptıktan sonraikiniciyi ve bütün bilgileri yazdım. Hayır iade almıyor ambalajı açılmamış olması gerekiyormuş
peki kaç günde sonuçlandı bu başvurunuz başvuru yaptıktan sonra