Kendileri vergisiz telefon söylemiyle satıyor ürünü yani bir sorun çıkmaması lazım. Sorun çıkacağını sanmıyorum Samsung'un kendi sitesinde ancak müşteri hizmetlerine sormakta fayda var.Arkadaşlar Samsung store dan m34 alan var mı ? Fatura istenilen şartlara uyuyor mu ? Bir de telefonu sepete ekleyince 3 aylık samsung ekran koruma sigortası var o da faturaya dahil midir acaba ?
Kendileri vergisiz telefon söylemiyle satıyor ürünü yani bir sorun çıkmaması lazım. Sorun çıkacağını sanmıyorum Samsung'un kendi sitesinde ancak müşteri hizmetlerine sormakta fayda var.
patlamayız inşallahKendileri vergisiz telefon söylemiyle satıyor ürünü yani bir sorun çıkmaması lazım. Sorun çıkacağını sanmıyorum Samsung'un kendi sitesinde ancak müşteri hizmetlerine sormakta fayda var.
10999 lira da filan yazıyor ama hayırlısıMesaj otomatik birleştirildi:
patlamayız inşallah
teşekkürlerödediğiniz tutar 9.499tl ise sıkıntı çıkmaz. siz telefonu 10kya satın almadınız sonuçta.
Cihaz geldiyse faturanızda kaç tl yazıyor? Kimlik numaranız ve imei numarası yazıyor mu? Vergi indirimi başvurusu için gereken her şey var mı?teşekkürler