M34 Vergi İndirimi Hakkında

Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar Samsung store dan m34 alan var mı ? Fatura istenilen şartlara uyuyor mu ? Bir de telefonu sepete ekleyince 3 aylık samsung ekran koruma sigortası var o da faturaya dahil midir acaba ?

Arkadaşlar Samsung store dan m34 alan var mı ? Fatura istenilen şartlara uyuyor mu ? Bir de telefonu sepete ekleyince 3 aylık samsung ekran koruma sigortası var o da faturaya dahil midir acaba ?
Kendileri vergisiz telefon söylemiyle satıyor ürünü yani bir sorun çıkmaması lazım. Sorun çıkacağını sanmıyorum Samsung'un kendi sitesinde ancak müşteri hizmetlerine sormakta fayda var.

Kendileri vergisiz telefon söylemiyle satıyor ürünü yani bir sorun çıkmaması lazım. Sorun çıkacağını sanmıyorum Samsung'un kendi sitesinde ancak müşteri hizmetlerine sormakta fayda var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

patlamayız inşallah

patlamayız inşallah
10999 lira da filan yazıyor ama hayırlısı

Ekler

• aga bune aga.png
    aga bune aga.png
    81 KB · Hit: 109
ödediğiniz tutar 9.499tl ise sıkıntı çıkmaz. siz telefonu 10kya satın almadınız sonuçta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,037
Üyeler
191,203
Son üye
rocke07
Geri