Neler Yeni

MAÇ SONUCU | Trabzonspor 2-0 Fenerbahçe

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,554
İsim
Taha yücel
Büyük hoca geçen sene az daha şampiyon yapıyordu o kadroyla
Halil umut meler fenerbahçe düşmanı olduğu için ts nin yenmesi normal
Hocam ne diyonuz siz ya ?
İsmail kartal hiç bir şey yapamaz bu arada sezon sonunda iyi bir performans gösterdi o kadar devamın da böyle gtimezdi bu maç

Halil umut melerin çok yanlış kararları oldu belki de bizi etkiledi ama maçta asıl fenerbahçeyi görmedim ben kırmızı kart öncesinde de sonrasın dada maçın başında da hiç güzel bir oyun oynamadı fenerbahçe bunu gören trabzonspor baskı yaparak maçı aldı bu trabzonun iyi oynadığı anlamına gelmiyor fenerbahçe bugün çok çok kötü oynadı
Maçta tek gördüğüm posizyon joshua king plase golü belki o gol olsa her şey farklı olurdu

Bu hep böyle gideceği anlamına hiç gelmiyor jesus hocam bir şey yapıcaktır. Konyaspor maçı Giresun maçları gibi bir gün yaşadık
Lig daha bitmedi fenerbahçe şuan çok dağılmış durumda hoca da oyuncularda dünya kupasına girerken de aynı şeyi yaşadık. Daha ciddiye alınmalı artık hoca bu aralar kafa karışıklığımı yaşıyor ne yaşıyorsa kendine gelmesi lazım. Oyuncularda biraz akıllanması lazım crespo bugün hiç iyi değildi

Besim Tibuk

80+ Gold
İsmail kartal hiç bir şey yapamaz bu arada sezon sonunda iyi bir performans gösterdi o kadar devamın da böyle gtimezdi bu maç
Hocam performans umrumda değil ben adamın kendisini seviyorum. Bize gelsin umrumda değil şampiyonluk.
1- Fatih Terim
2- İsmail Klopp

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,616
İsim
Mert Can Ergün
Hocam ne diyonuz siz ya ?

Halil umut melerin çok yanlış kararları oldu belki de bizi etkiledi ama maçta asıl fenerbahçeyi görmedim ben kırmızı kart öncesinde de sonrasın dada maçın başında da hiç güzel bir oyun oynamadı fenerbahçe bunu gören trabzonspor baskı yaparak maçı aldı bu trabzonun iyi oynadığı anlamına gelmiyor fenerbahçe bugün çok çok kötü oynadı
Maçta tek gördüğüm posizyon joshua king plase golü belki o gol olsa her şey farklı olurdu

Bu hep böyle gideceği anlamına hiç gelmiyor jesus hocam bir şey yapıcaktır. Konyaspor maçı Giresun maçları gibi bir gün yaşadık
Lig daha bitmedi fenerbahçe şuan çok dağılmış durumda hoca da oyuncularda dünya kupasına girerken de aynı şeyi yaşadık. Daha ciddiye alınmalı artık hoca bu aralar kafa karışıklığımı yaşıyor ne yaşıyorsa kendine gelmesi lazım. Oyuncularda biraz akıllanması lazım crespo bugün hiç iyi değildi
Halil umut meler ts oyunculara kart göstermeyi unuttu pas hatası çoktu ruh yoktu her maçta oluyor

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,616
İsim
Mert Can Ergün
Takımlar fenerbahçe yi yenmek için can atıyorlar yenincede havalara giriyor büyük takım olduğu için normal

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,554
İsim
Taha yücel
Halil umut meler ts oyunculara kart göstermeyi unuttu pas hatası çoktu ruh yoktu her maçta oluyor
Hocam bizim oyuncuları ben anlamıyorum zaten hoca serdar azizi çıkararak gustavoyu bıraktı yanlıştı bu mesela

Jesus hocam iyi ama iki derbi maçında da Kazanmaya değil maçı tutmaya oynadı türkiyede olduğunu unutoyr heralde.

Aama düzeleceğini biliyorum sakin olun önümüzde gs derbisi var hocamın bu sefer böyle yapıcağını düşünmüyorum.

Trabzon nun kaçırdığı pozisyonlar gol olsa 4-0 5-0 yenilirdik bu arada
Süperlig daha zorlu olucak şimdi fenerbahçe rahatlayacak tı maçı alsaydı şimdi daha stresli olucak galatasaray beşiktaş trabzon başakşehir bunlar var şampiyonluk yarışında yarın 1.liğide kaybedicek .

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,616
İsim
Mert Can Ergün
Hocam bizim oyuncuları ben anlamıyorum zaten hoca serdar azizi çıkararak gustavoyu bıraktı yanlıştı bu mesela

Jesus hocam iyi ama iki derbi maçında da Kazanmaya değil maçı tutmaya oynadı türkiyede olduğunu unutoyr heralde.

Aama düzeleceğini biliyorum sakin olun önümüzde gs derbisi var hocamın bu sefer böyle yapıcağını düşünmüyorum.

Trabzon nun kaçırdığı pozisyonlar gol olsa 4-0 5-0 yenilirdik bu arada
Süperlig daha zorlu olucak şimdi fenerbahçe rahatlayacak tı maçı alsaydı şimdi daha stresli olucak galatasaray beşiktaş trabzon başakşehir bunlar var şampiyonluk yarışında yarın 1.liğide kaybedicek .
Stoperler den bi cacık olmaz

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,616
İsim
Mert Can Ergün
Kanka Trabzon Kazanmış
Kanka 10 Kisi Kaldık

Kanka İsabetli Şutunuz Yok
Kanka 10 Kisi Kaldık

Kanka Valenciayi Cok Mu Gec Aldınız
Olsun Kanka 10 Kisi Kaldık

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
Fenerbahçe çok önemli olan maçtan yenik ayrılıyor. Yarın Galatasaray kazanırsa liderlik koltuğunu alacak. Trabzonspor'u tebrik ederim.

Maç hakkındaki düşünceleriniz neler?
Hadi Cimbom'um.

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes
Maçın kırılma anı kırmızı kart gördüğümüz zamandı. Crespo ilk sarı gördükten sonra hoca Crespo yu oyundan almalıydı. Belliydi kırmızı kart göreceği riskli yerde oynuyor çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,854
Üyeler
161,153
Son üye
Mücoo242
Top Bottom