Neler Yeni

MacBook Air yardım tavsiyesi

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
çok teşekkür ederim benimde oyun oynanma beklentim yok ama tek bilgisayar mac olacağı için çekincelerim var artık ona bir şekilde karar vereceğim
Hocam o zaman mac tercih edilebilir yalnız bu silicon işlemcili Maclerde m1,m2 ek diskinize veya normal diskinize başka işletim sistemi kuramıyorsunuz bilginiz olsun. Eğer öyle olsaydı kesinlikle alın derdim. Sanal makinelerde ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum onu biraz araştırın kendiniz duruma göre karar verirsiniz.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Şuanda nerde uygun olduğunu bilmiyorum ama Apple kulaklık hediye ediyordu aynı fiyatsa kulaklığı kaçırmayın derim ekosistem olarak güzel oluyor. Ben en koyu renk olanı aldım şuan hatırlamıyorumda net ismini uzay siyahlı bişiydi sanırım. Aksesuar olarak kesinlikle ihtiyacınız olacak şey type c hub bunun sayesinde usb ve HDMI kablo bağlayabiliyorsunuz ben darkın Hub’ını almıştım mennunum. Monitörüme bağlamak istediğimde hayat kurtarıcı oluyor yada flash disk vb bağlamak isterseniz. Koruma olarak siyah sade basit bi kılıf bulmuştum hala bende yetiyor işte ekran koruyucu veya kapak gibi koruyucular beni cezbetmiyor rahatsız edici görünüşten feragat etmek zorunda kalıyorsunuz.
Telefon, saat ve kulaklık hepsi Apple ekosistem. M2 işlemci tercih edeceğim sanırsam.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Telefon, saat ve kulaklık hepsi Apple ekosistem. M2 işlemci tercih edeceğim sanırsam.
Benimde o şekilde telefon kulaklık saat ekosistem olduğunda çok fazla rahatlık oluyor.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Top Bottom