Lyndray
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 620
- İsim
- Furkan Kaya
Merhaba hocalarım ben mobil yazılımcıyım. Macbook air m1 işlemci li laptop aldım fakat üzerinde sadece 2 adet type c girişi bulunmakta. 2 adet usb ve vga girişlerine ihtiyaç duyuyorum çünkü klavye mouse ve 2. Monitör takıcam.
Bunun için usb dönüştürücü yada işte hub almam gerekiyor fakat neredeyse hepsinde ısınma ve mouse çalışmama problemleri var.
Dark markasının şöyle bir modelini buldum. Açıklamalarında klavye/mouse desteğini olduğunu belirtmişler fakat internette konuyla alakalı hiçbir yorum video vs yok.
Sizce alınırım ?
Sizinde bu amaçla kullandığınız usb hublar var ise öneride bulunur musunuz ?
Bunun için usb dönüştürücü yada işte hub almam gerekiyor fakat neredeyse hepsinde ısınma ve mouse çalışmama problemleri var.
Dark markasının şöyle bir modelini buldum. Açıklamalarında klavye/mouse desteğini olduğunu belirtmişler fakat internette konuyla alakalı hiçbir yorum video vs yok.
Dark Usb 3.1 Gen1 Type C 10 In 1 Ethernet Usb-c Pd Hdmi Vga 3xusb 3.0 Kulaklık Çoklayıcı Dönüştürücü Hub Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Dark Usb 3.1 Gen1 Type C 10 In 1 Ethernet Usb-c Pd Hdmi Vga 3xusb 3.0 Kulaklık Çoklayıcı Dönüştürücü Hub yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Sizce alınırım ?
Sizinde bu amaçla kullandığınız usb hublar var ise öneride bulunur musunuz ?