Lyndray
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 620
Macbook için taşınabilir ssd almak istiyorum. Bu ssd kutusunu ve bir m2 ssd alıp kullanmayı düşünüyorum. Bunun haricinde bi öneriniz var mı?
Güzel fikir, kabloyla bağlayınca hızı baya düşmeyecek mi peki?Macbook için taşınabilir ssd almak istiyorum. Bu ssd kutusunu ve bir m2 ssd alıp kullanmayı düşünüyorum. Bunun haricinde bi öneriniz var mı?
araştırdığımda 1000/1000 değerlerine kadar hız verdiğini gördüm. Genelde dosya saklayacağım için yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Baktığım inceleme yazısı burada:Güzel fikir, kabloyla bağlayınca hızı baya düşmeyecek mi peki?
samsung t7Macbook için taşınabilir ssd almak istiyorum. Bu ssd kutusunu ve bir m2 ssd alıp kullanmayı düşünüyorum. Bunun haricinde bi öneriniz var mı?
onun yerine bu daha mantıklı olmaz mı?samsung t7
macbook un hangi modelionun yerine bu daha mantıklı olmaz mı?
ASUS Tuf Gaming AS1000 1TB USB-C 3.2 Taşınabilir SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS Tuf Gaming AS1000 1TB USB-C 3.2 Taşınabilir SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Genel olarak yaygın kullanılan modellerden şaşmamanı öneririm. Samsung t7, sandisk vb. Modeller hem çok küçük hem de dayanıklı.onun yerine bu daha mantıklı olmaz mı?
ASUS Tuf Gaming AS1000 1TB USB-C 3.2 Taşınabilir SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS Tuf Gaming AS1000 1TB USB-C 3.2 Taşınabilir SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
usb 3.1 olduğu için o hızları alamayacaksın. max 800 falan olacak. boşuna fazla para verme. t7 de de aynı hızı alacaksınm2 air 256 gb
Hız önemli değilse olabilir. M2'lerdeki hafıza problemini çözmek için güzel bir yöntem. Eğer alırsan deneyimlerin ile ilgili bir konu açıp beni etiketler misin? Benim de kafamda böyle bir şey var ama kararsızım.araştırdığımda 1000/1000 değerlerine kadar hız verdiğini gördüm. Genelde dosya saklayacağım için yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Baktığım inceleme yazısı burada:
![]()
Review: ASUS TUF Gaming A1 M.2 SSD Enclosure
The ASUS TUF Gaming A1 is a premium M.2 NVMe/SATA SSD enclosure that is bound to be a conversation starter with its military-inspired looks.www.alktech.co