donanimci98
80+ Bronze
Docker bilmiyorsun. Şimdi aynı anda çalıştığın 2 tane yazılım var diyelim. Birisi java 8 kullanıyor. Diğeri java 11 kullanıyor.Birinde Node.js versiyonunun da 13.3 olması gerekiyor. Diğerinde de 14 olması gerekiyor. İkisini birden nasıl kuracaksın. Burada docker devreye girer her projeye özel container açar. Sonra bilgisayarın portuna yönlendirir. Belli ki daha yenisin iş tecrüben yok. Boş boş konuşuyorsun. Aynı anda 3-4 projeye bakman gerekirse yükler yükler silersin o zaman. Docker bilmeyen yazılımcı mı olur. Sözde backend yazıyor bir de.Aracı program ile kuruyorsun işte. Normal performansı sağlayamıyor. Yazılım anında donma, çökme, kasma gibi şeyler oluyor sonra Mac aldım diye söversin. Millet boşuna mac yanına normal windows sistem almıyor. Ofiste gözümle görüp denemesem Macbook alıcaktım İOS tarafı bencil biraz kendini platforma bağlı bıraktırıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi halltan anladığın yok ne 7900x i saçmalıyorsun artık.7950x önermedim bu arada 7950x aşırı güçlü zaten yazılım için benimki biraz fanteziye kaçtı. 7900X fazlası ile yeter.