Neler Yeni

Macbook mu Windows mu almalıyım

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Neyse ama hiç macos hakkında bilgim yok. Öğrenmesi kolay olur mu. Windows programlarını
açar mı?
Öğrenirsin sonucta ilk windows kullandiginda o zamanda windows bilmiyordun.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sorunun cevabı aslında çok basit. Oyun oynamıyorsan, Windows bir cihaz almak için nedenin neredeyse yok. Mac cihazda'da oyun oynayabilirsin, GFN'ile. GFN ile mutlu olmayacak arkadaşlar Windows cihaz almalı, çözüm bu kadar basit.
Buradan daha uyguna alabilirsin.

oguz13

80+ Bronze
Sorunun cevabı aslında çok basit. Oyun oynamıyorsan, Windows bir cihaz almak için nedenin neredeyse yok. Mac cihazda'da oyun oynayabilirsin, GFN'ile. GFN ile mutlu olmayacak arkadaşlar Windows cihaz almalı, çözüm bu kadar basit.
Buradan daha uyguna alabilirsin.
İnternetten almayı düşünmüyorum yakınımda bayii var.

GodlyPain

80+ Bronze
ikisini de yılladır kullanan biri olarak, kesinlikle windows al derim. Mac kadar kullanışsız bir işletim sistemi yok.
macbook pro kullanıyorum.

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Neyse ama hiç macos hakkında bilgim yok. Öğrenmesi kolay olur mu. Windows programlarını
açar mı?
Hocam mac her windows programını açmaz. Siz ne ile uğraşacaksınız söylerseniz ona göre yardımcı olalım. Ekran açılsın yeter iyi bir tabir değil. Bilgisayarı paylaşacağım kişiler demişsiniz. Onlar kim? Ne işle uğraşacaklar? Mac güzel cihaz ama ekran kartı performansı istiyorsanız win cihaz almanız lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikisini de yılladır kullanan biri olarak, kesinlikle windows al derim. Mac kadar kullanışsız bir işletim sistemi yok.
macbook pro kullanıyorum.
Mac seven de var orası biraz zevkler ve renkler mevzusu. Ben de bir win kullanıcısı olarak win tavsiye ediyorum. Mac sistemler bana göre biraz daha kısıtlı ve gereğinden fazla değerli.

oguz13

80+ Bronze
Hocam mac her windows programını açmaz. Siz ne ile uğraşacaksınız söylerseniz ona göre yardımcı olalım. Ekran açılsın yeter iyi bir tabir değil. Bilgisayarı paylaşacağım kişiler demişsiniz. Onlar kim? Ne işle uğraşacaklar? Mac güzel cihaz ama ekran kartı performansı istiyorsanız win cihaz almanız lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mac seven de var orası biraz zevkler ve renkler mevzusu. Ben de bir win kullanıcısı olarak win tavsiye ediyorum. Mac sistemler bana göre biraz daha kısıtlı ve gereğinden fazla değerli.
Ben çok ağır işler yapmayacağım. Ofis programlarını felan kullanırım googleda biraz takılıyorum
ve hafif oyunlar oynuyorum. Arkadaşlarım napacak bilmiyorum ama arkadaşlarımdan bir tanesi
daha önceden bir oyun yapım stüdyosunda çalışmıştı şu anda steame oyun çıkarıyor.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Arkadaşlar kendime artık bir sistem almaya karar verdim. Macbook
hızlı felan diyorlar ancak hayatımda hiç kullanmadım. Sizce Mac mi almalıyım
yoksa Windows devam mı etmeliyim. İhtiyacım olan sistemin iyi işlemcisi
ve ekran kartı olması gerekiyor. Ekran kartı abartı iyi olmasada olur ama onboard
ekran kartı olmasın. Batarya ömrü uzun olması gerekiyor. Ekranı 2k olursa iyi olur.
Bütçemde belli.
kardesım ne ıcın kullanıcaksın aldıgın cıhazı

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Ben çok ağır işler yapmayacağım. Ofis programlarını felan kullanırım googleda biraz takılıyorum
ve hafif oyunlar oynuyorum. Arkadaşlarım napacak bilmiyorum ama arkadaşlarımdan bir tanesi
daha önceden bir oyun yapım stüdyosunda çalışmıştı şu anda steame oyun çıkarıyor.
O zaman ben size windows tavsiye ederim. Son karar sizin tabii.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,053,713
Üyeler
167,356
Son üye
yvzyusuf25