Çözüldü✓ Macbook pro m4 vs macbook pro m4 pro

Reaksiyon skoru
4
Ben macbook pro m4 24 gb ram 1tb ssd ve macbook pro m4 pro 24 gb ram 1 tb ssd
Arada yaklaşık 15.000 tl fark var bu paraya işlemci farkı değer mi ve iki işlemcideki farklar nasıl gözle görülür bir performans farkı var mı ?

base m4 kullanıyorum. Single core m4-m4pro-m4max'ta aynı hemen hemen. gpu tarafında çok fark var. Arada oyun oynarım falan derseniz pro ve max daha iyi olur. düz pro m4'lerde tek fan, pro ve max çift fan ile geliyor. tam yükte %100 fan ile 82 derece civarı takılıyor. Normal zamanda zaten fan açtıramazsınız kolay kolay. Yapacağınız işe göre seçebilirsiniz. m5 de beklenebilir. bütçe varsa pro işlemci almanız daha iyi olur. Satarken de daha kolay satarsınız.

base m4 kullanıyorum. Single core m4-m4pro-m4max'ta aynı hemen hemen. gpu tarafında çok fark var. Arada oyun oynarım falan derseniz pro ve max daha iyi olur. düz pro m4'lerde tek fan, pro ve max çift fan ile geliyor. tam yükte %100 fan ile 82 derece civarı takılıyor. Normal zamanda zaten fan açtıramazsınız kolay kolay. Yapacağınız işe göre seçebilirsiniz. m5 de beklenebilir. bütçe versa pro işlemci almanız daha iyi olur.
Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri