Neler Yeni

Yardım Macbooktan oyun yapılıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MERAKLI
Apple cihazlara oyun icin veya Android cihazlarda oynanan oyun yapmak icin macbook alsam olur mu? İllaki windows mu lazım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Shoook
Hocam mac bilgisayarda niçin android odaklı bakıyorsunuz ki, bence macbook alacaksanız odak appstore olmalı. Bunun için de Swift öğrenmelisiniz. Fakat android studio da mac bilgisayarlarda çalışıyor olması lazım. Araştırabilirsiniz ya da yapay zekaya danışabiliesiniz. Fakat önerim ilk dediğim gibi Swift üzerinden ilerlemeniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MERAKLI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mac bilgisayarda niçin android odaklı bakıyorsunuz ki, bence macbook alacaksanız odak appstore olmalı. Bunun için de Swift öğrenmelisiniz. Fakat android studio da mac bilgisayarlarda çalışıyor olması lazım. Araştırabilirsiniz ya da yapay zekaya danışabiliesiniz. Fakat önerim ilk dediğim gibi Swift üzerinden ilerlemeniz
Android veya windows kullanıcılarının çokluğu sebebiyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MERAKLI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki macte unity kullanmayı öğrensem oyun yapmasam veya app store icin oyun yapsam olur mu?

chade

80+ Bronze
android, windows tabanlı şeyler üretmek istiyorsan windows al. mac de onu yapabilir miyim mac de bunu yapabilir miyim diye sormanın sebebi abi yazılımcılar mac'ini alıyor starbucks da kahvesini yudumlarken kod yazıyor çok hawli diye düşünmense boşver, düşünme. yazılımcı adam mac kullanmalıdır diye bir şey yok. evet kullanım vs olarak çok rahat cihazlar fakat tamamen apple a yönelik iş yapacaksan şart olur. androide, windowsa yönelik çalışmayı düşünüyorsan windows bir cihaz alman daha rahat olur senin için. ha illa windows olacak diye bir şey de yok bu arada. linux cihazda da çalışabilirsin yani. ben windowscuyum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Melih Enes Bakal
İlgilendiği Kategoriler
işlemciler, ekran kartları, anakartlar, çevre birimleri vb.
Apple cihazlara oyun icin veya Android cihazlarda oynanan oyun yapmak icin macbook alsam olur mu? İllaki windows mu lazım?
android/windows için oyun yapıyorsan windows pc, mac/ios için oyun yapıyorsan macintosh tercih etmelisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
fb düşmanı
adam oyun diyor. swift yazıyorlar. ne içiyonuz la siz? unity öğrensin işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

illa ki macbooktan yapmak istiyorsan hocamın da dediği gibi swift tek seçenek hocam. Windowsun yazılım konusunda çok daha iyi olduğunu düşünüyorum
hangi tecrübene göre

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
kaanzi
adam oyun diyor. swift yazıyorlar. ne içiyonuz la siz? unity öğrensin işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi tecrübene göre
gördüğüm kadarıyla foruma dün üye olmuşsun. Eğer böyle bir yazım dili kullanmaya devam edersen 1 hafta sonra seni buralarda görmeyiz artık
neyse konumuz bu değil söyleyeyim neden windowsun daha iyi olduğunu. Macbooklarda 256gb ve 512gb modellerine nazaran çok fazla fiyat farkı var onu da geçtim macte oyun yapacak da oyun nasıl oynayacak gaming laptoplarda akıcı oynamak varken. Onu da geçtim macbooku alsa tek artısı uzun süre giden batarya olacak. Sen hangi tecrübene göre böyle bir cümle kurdun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
fb düşmanı
gördüğüm kadarıyla foruma dün üye olmuşsun. Eğer böyle bir yazım dili kullanmaya devam edersen 1 hafta sonra seni buralarda görmeyiz artık
neyse konumuz bu değil söyleyeyim neden windowsun daha iyi olduğunu. Macbooklarda 256gb ve 512gb modellerine nazaran çok fazla fiyat farkı var onu da geçtim macte oyun yapacak da oyun nasıl oynayacak gaming laptoplarda akıcı oynamak varken. Onu da geçtim macbooku alsa tek artısı uzun süre giden batarya olacak. Sen hangi tecrübene göre böyle bir cümle kurdun?
AAA oyun yapacak sanki. akıcı oynamak ne alaka? Mac kullanmamışsın belli, yazılım mühendisiyim ben. Oyun yapacak adama swfit önerirken ne düşündün harbiden. Bir de akıcı oynarsın falan diyo :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MERAKLI
AAA oyun yapacak sanki. akıcı oynamak ne alaka? Mac kullanmamışsın belli, yazılım mühendisiyim ben. Oyun yapacak adama swfit önerirken ne düşündün harbiden. Bir de akıcı oynarsın falan diyo :D
Hocam sizin tavsiyeniz nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MERAKLI
bütçen varsa mac alabilirsin. 16 gb altında tavsiye etmem. Bütçe yoksa windows da işini görecektir. Hackinstosh kurarak ios için build alırsın.
Bütçem yeteri kadar var. M4 pro almayı düşünüyorum bazıları abartı kaçar diyor ama yine de alacağım yüksek ihtimal. Tek istediğim oyun yapmak veya oyun yapmayı öğrenmek

Top Bottom