Machenike g1 pro indirimde alınır mı 1500 tl ye?

Ben temu'dan zamanında 1k altına almıştım, güzel gamepad.

Malzeme kalitesini eleştirmiş biri youtube da sizce nasıl ?
f310dan geçtim, ben gayet memnunum. Öncesinde bundan daha iyi bir kol kullanmadım, o yüzden iyi bir kolun malzeme kalitesi ile karşılaştıramam fakat ben her şeyini beğendim.

Bence Aether varken alınmaz TMR olmasının dışında hiç bir avantajı yok

Peki sizce 1500 tl ye bunu almak mı yoksa battle axe pro mu alınır 2300 tl ye

Peki sizce 1500 tl ye bunu almak mı yoksa battle axe pro mu alınır 2300 tl ye
aralarında çok fark olan iki kol 2300 bütçesine çıkabiliyorsan gamesir super nova öneririm

super novanın şekli hoşuma gitmedi acıkcası ondan battle axe pro dusundum
battle axe pro parasını haketmeyen bir kol ondan ben sevmiyorum 30 dolarlık kola 60 dolar fiyat çekiyorlar normalde fiyatının aether ile aynı olması lazım ama super novayı sevmediysen başka alternatif gulikit kk3 pro önerebilirim bu fiyat segmentinde başka aklıma gelmiyor biraz daha fiyat arttırabilirsen arttırdığın paraya göre sırayla easysmx x15 -> gamesir cyclone -> machenike g5 pro v2 olarak öneririm

battle axe pro parasını haketmeyen bir kol ondan ben sevmiyorum 30 dolarlık kola 60 dolar fiyat çekiyorlar normalde fiyatının aether ile aynı olması lazım ama super novayı sevmediysen başka alternatif gulikit kk3 pro önerebilirim bu fiyat segmentinde başka aklıma gelmiyor biraz daha fiyat arttırabilirsen arttırdığın paraya göre sırayla easysmx x15 -> gamesir cyclone -> machenike g5 pro v2 olarak öneririm
yani arttırma yanlısı degilim ama dediginize göre 30 dolarlık bir urunse battle axe pro sanırım machenike g1 pro daha mantıklı 1500 tl ye almak

yani arttırma yanlısı degilim ama dediginize göre 30 dolarlık bir urunse battle axe pro sanırım machenike g1 pro daha mantıklı 1500 tl ye almak
Arayıp bakabilirsin axe pronun orjinal üreticisinin sattığı ismi aolion k20'dir 30 dolar fiyattan satılıyor. TR'de bu değer vergilerle 40 dolar oluyor bunu aether üzerinden anlayabilirsin aetherda 30 dolarlık bir gamepad ve tr satış fiyatı 40 dolar. Bence 1600 tl ye aether almak daha mantıklı şahsi görüşüm.

Geri