Neler Yeni

Machenike G1 Pro Temu 971tl vergisiz

yaman..k

80+ Silver
Yarın indirim kartı düşürebilirsem alırım bakalım nasıl bir şey.

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Mete
wincredit hala devam ediyor mu? Benim karşıma 2-3 haftadır çıkmıyor onun yerine kıytırık kampanyalar gelmeye başladı.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
wincredit hala devam ediyor mu? Benim karşıma 2-3 haftadır çıkmıyor onun yerine kıytırık kampanyalar gelmeye başladı.
wincredit banada çıkmıyor. 2 hafta kadar oldu. kaç tane ticket açtım rastgele geliyor bekleyin falan diyip geçiştiriyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hasan Akçay
wincredit banada çıkmıyor. 2 hafta kadar oldu. kaç tane ticket açtım rastgele geliyor bekleyin falan diyip geçiştiriyorlar.
Bendede karşıma çıkıyor çevir diyorum bu kampanyaya henüz katılamazsınız diyor

flamerood

80+

bende hala çıkıyor 1000tl temu kredi kampanyası diye bi konu başlığı vardı detaylıca açıklanıyor orda sanırım yakın zamanda alışveriş yapmak lazım ya da yeni hesap açıp beklemek lazım.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Ben wincredit yazıp kampanya sayfasına giriyorum. Orada daha önce kazandığım ödülü gösteriyor. Tamam diyorum ana sayfaya atıyor direkt

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet can koşan
agalar bişi sorcam şuan sınır kargo dahil 30 euro değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum

flamerood

80+
agalar bişi sorcam şuan sınır kargo dahil 30 euro değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum
evet vergi dahil olmicak şekilde 30 euro o da 1090tl şu an temuda sınır vergiyle 1700 1750 tl civarı yapıyor sanırım

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Mete
Hocam Temu'da ödeme ekranına (kart ve adres bilgisi girdiğiniz ekran) geçebiliyorsanız sorunsuz sipariş verebiliyorsunuz. En son 1130TL idi limit yanlış hatırlamıyorsam. Zaten sepet tutarı limitin üstünde olduğu durumlarda ödeme ekranına geçemiyorsunuz.

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murat Geri
Temuda hiç kupon yok yeni hesaba bile 70tl veriyor ancak. Bu ara alışveriş yapılmaz cidden

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet can koşan
Hocam Temu'da ödeme ekranına (kart ve adres bilgisi girdiğiniz ekran) geçebiliyorsanız sorunsuz sipariş verebiliyorsunuz. En son 1130TL idi limit yanlış hatırlamıyorsam. Zaten sepet tutarı limitin üstünde olduğu durumlarda ödeme ekranına geçemiyorsunuz.
allah allah bir ara sipariş vermeye çalışınca beni 650 tl sınırda tutmuştu o yüzden sordum teşekkürler

Top Bottom