wincredit banada çıkmıyor. 2 hafta kadar oldu. kaç tane ticket açtım rastgele geliyor bekleyin falan diyip geçiştiriyorlar.wincredit hala devam ediyor mu? Benim karşıma 2-3 haftadır çıkmıyor onun yerine kıytırık kampanyalar gelmeye başladı.
Bendede karşıma çıkıyor çevir diyorum bu kampanyaya henüz katılamazsınız diyorwincredit banada çıkmıyor. 2 hafta kadar oldu. kaç tane ticket açtım rastgele geliyor bekleyin falan diyip geçiştiriyorlar.
wincredit hala devam ediyor mu? Benim karşıma 2-3 haftadır çıkmıyor onun yerine kıytırık kampanyalar gelmeye başladı.
wincredit banada çıkmıyor. 2 hafta kadar oldu. kaç tane ticket açtım rastgele geliyor bekleyin falan diyip geçiştiriyorlar.
bende hala çıkıyor 1000tl temu kredi kampanyası diye bi konu başlığı vardı detaylıca açıklanıyor orda sanırım yakın zamanda alışveriş yapmak lazım ya da yeni hesap açıp beklemek lazım.Bendede karşıma çıkıyor çevir diyorum bu kampanyaya henüz katılamazsınız diyor
Ben wincredit yazıp kampanya sayfasına giriyorum. Orada daha önce kazandığım ödülü gösteriyor. Tamam diyorum ana sayfaya atıyor direktBendede karşıma çıkıyor çevir diyorum bu kampanyaya henüz katılamazsınız diyor
evet vergi dahil olmicak şekilde 30 euro o da 1090tl şu an temuda sınır vergiyle 1700 1750 tl civarı yapıyor sanırımagalar bişi sorcam şuan sınır kargo dahil 30 euro değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum
Hocam Temu'da ödeme ekranına (kart ve adres bilgisi girdiğiniz ekran) geçebiliyorsanız sorunsuz sipariş verebiliyorsunuz. En son 1130TL idi limit yanlış hatırlamıyorsam. Zaten sepet tutarı limitin üstünde olduğu durumlarda ödeme ekranına geçemiyorsunuz.agalar bişi sorcam şuan sınır kargo dahil 30 euro değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum
Hocam bu oyun kollarıyla ne tarz oyunlar oynuyorsunuz?Beyler bu ürün Shooter 3 den daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben x15 aldım bunu da alıcağım sadece indirim bekliyorum.
allah allah bir ara sipariş vermeye çalışınca beni 650 tl sınırda tutmuştu o yüzden sordum teşekkürlerHocam Temu'da ödeme ekranına (kart ve adres bilgisi girdiğiniz ekran) geçebiliyorsanız sorunsuz sipariş verebiliyorsunuz. En son 1130TL idi limit yanlış hatırlamıyorsam. Zaten sepet tutarı limitin üstünde olduğu durumlarda ödeme ekranına geçemiyorsunuz.
Arama kısmına wincredit yaz 1,000₺(+vergi) alışverişe 1,000₺ kredi veriyorTemuda hiç kupon yok yeni hesaba bile 70tl veriyor ancak. Bu ara alışveriş yapılmaz cidden