Neler Yeni

Machenike G1 Pro Temu 971tl vergisiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hasan Akçay
x15 elime ulaştı deadzone verilerine nerden bakabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ölü alan ya da bağlantı problemleri yaşatır mı? Kullanıcı geribildirimi olan bir ürün mü yani ilk defa görüyorum forumda kimseden görmedim
Kullanmadım ama bağlantı problemi yaşayacağını düşünmüyorum. Ölü alan da olmaz Hall effect joystik

gavanoz

80+
hocam şimdi bu gamepad mi yoksa x15 mi veyahut msi gg force gc20 v2 mi yoksa biraz daha bütçe artırıp 8bitdo pro mu almak gerekir hangisi daha iyi olur ölü bölge vs bakımından dualsense için pc de pek uyumlu çalışmadığı söyleniyor 8bitdo ultimate 2c içinde ölü bölgesinin fazla olduğu söyleniyor hangisi alınmalı sizce veya farklı bir öneriniz var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hasan Akçay
hocam şimdi bu gamepad mi yoksa x15 mi veyahut msi gg force gc20 v2 mi yoksa biraz daha bütçe artırıp 8bitdo pro mu almak gerekir hangisi daha iyi olur ölü bölge vs bakımından dualsense için pc de pek uyumlu çalışmadığı söyleniyor 8bitdo ultimate 2c içinde ölü bölgesinin fazla olduğu söyleniyor hangisi alınmalı sizce veya farklı bir öneriniz var mı
G1 pro da Hall effectin geliştirilmiş hali olan tmr joystick kullanılıyor x15 Hall effect ultimate 2c Hall effect PC için dualsense alınmaz ayrıca çok pahalı MSI bu konsollarla yarışamaz bile son karar size kalmış

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Ege
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanmadım ama bağlantı problemi yaşayacağını düşünmüyorum. Ölü alan da olmaz Hall effect joystik
1742081215832.png

Test sonuçları iyi mi? bir sıkıntı varmı?

yaman..k

80+ Silver

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,572
İsim
Diyarhan
Hala gözüm Easysmx X20 de gelir diye yolunu gözlüyorum. Bu arada arkadaşlarda belirtti TMR halleffect den iyi lakin yeni olduğu için sorunlu olabilir.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Musa Topçu
Top Bottom