Wincredit sekmesinden alacağım hiçbir şey yok, yani satın alacağım bir şeyler çıkarmıyor oradan. Normal alışveriş yapsam dolar mı ki orası?Arama kısmına wincredit yaz 1,000₺(+vergi) alışverişe 1,000₺ kredi veriyor
Wincredit sekmesinden alacağım hiçbir şey yok, yani satın alacağım bir şeyler çıkarmıyor oradan. Normal alışveriş yapsam dolar mı ki orası?Arama kısmına wincredit yaz 1,000₺(+vergi) alışverişe 1,000₺ kredi veriyor
temu reklamlarında görüyordum hoşuma gitmişti ne kadara aldın hocam
Nasıl getirttiniz hocam? Biz de getirtebilir miyiz.
Temuda fiyatı yüksek olduğu için Türkiye'de gözükmüyor satışatemu reklamlarında görüyordum hoşuma gitmişti ne kadara aldın hocam
Malesef geçmez gümrükten. Yurt dışından getirildi benimkiNasıl getirttiniz hocam? Biz de getirtebilir miyiz.
biliyorum siz ne kadara aldınız onu merak ettim hocamTemuda fiyatı yüksek olduğu için Türkiye'de gözükmüyor satışa
3000e geldi banabiliyorum siz ne kadara aldınız onu merak ettim hocam
İnceleme için alan bi YouTuberdan aldım sağolsun kırmadı benibiliyorum siz ne kadara aldınız onu merak ettim hocam
alacağın şeyleri kurcalayıp sepete ekleyip değerlenmdirmeleri falan okuyup uygulamaya çık gir yapip sürekli denersen çıkıyorWincredit sekmesinden alacağım hiçbir şey yok, yani satın alacağım bir şeyler çıkarmıyor oradan. Normal alışveriş yapsam dolar mı ki orası?
Hayır hala stoktaLink açılmıyor bitti mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kola baktım kablosuz 1000 hz olması güzel. Onun dışında pek olayı yok gibi. Ama 1000 liraya bedava. Arkada macro tuşları göremedim. Bende g5 pro var onun bile macro tuşları var arkada, warzone için bulunmaz nimet oluyor.
Ben Vader 4 pro almak istiyorum ancak lanet olsunki alamıyoruz. Şuan dünyada ondan iyi kol yok.
ölü alan ya da bağlantı problemleri yaşatır mı? Kullanıcı geribildirimi olan bir ürün mü yani ilk defa görüyorum forumda kimseden görmedimStokta yok gelmesini bekleyip alabilirsiniz bekleyemem diyorsanız Eos pro alıp geçin![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
bunun arkasındaki tuşları özelleştirebiliyormuyuz bide sadece sağ taraftaki dpad olarak çalışıyorx15 elime ulaştı deadzone verilerine nerden bakabilirim?