Muhtemelen G5 pro max se'nin dock'lu versiyonu. Kablosuz 1000hz polling rate olmadığı ve tuşların membran olduğu için bana pek sarmadıMachenike G5 Pro Max Play Edition, GANKSENİNLE indirim kodu ile 2099 TL’ye geliyor.
Bu bütçede yer alan GameSir Nova 2 Lite, BigBig Won Gale Hall ve 8BitDo Ultimate 2C’den daha iyi bir seçenek (zaten Xbox 9. Nesil ve DualSense’den daha iyi olduğunu söylemeye gerek yok, ama 3. parti firmaları çok bilmeyenler için belirtmiş olayım).
Globalde “Play Edition” diye bir model yok; büyük ihtimalle GANK, normal G5 Pro Max veya G5 Pro Max SE’nin docksuz modelini bu isimle satıyor.
Yine de almadan önce sormanızda fayda var. Ben, GANK’ın siteye koyduğu görseller üzerinden G5 Pro Max SE’nin docksuz modeli olduğunu tahmin ediyorum.
Bu fiyata kesinlikle kaçmaz diye düşünüyorum. Stok az o yüzden hızlı olmanızı öneririm.
![]()
Machenike G5 Pro Max Play Edition Tri-Mode Gri Gamepad | GANK
Machenike G5 Pro Max Play Edition Tri-Mode gri gamepad, Bluetooth, 2.4 GHz ve kablolu bağlantı seçenekleriyle üstün performans sunar. RGB ışıklandırması ve ergonomik tasarımıyla oyun deneyiminizi güçlendirir. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile hemen keşfedin!gank.com.tr
Alıntıyı görüntüle

Şunu alıp inceleyen olsa güzel olacak ama böyle çok soru işareti var.

THRONE Tactical Hero 2.4 GHz/BT Çift Mod - RGB - Alt ve Arka 4 Makro- Titreşim - Turbo Modlu Gamepad - Fiyatı, Yorumları
THRONE Tactical Hero 2.4 GHz/BT Çift Mod - RGB - Alt ve Arka 4 Makro- Titreşim - Turbo Modlu Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.