❌İndirim Bitti! Machenike G5 Pro Max Play Edition - 2099 TL (Dip Fiyat) 🔥

Machenike G5 Pro Max Play Edition, GANKSENİNLE indirim kodu ile 2099 TL’ye geliyor.
Bu bütçede yer alan GameSir Nova 2 Lite, BigBig Won Gale Hall ve 8BitDo Ultimate 2C’den daha iyi bir seçenek (zaten Xbox 9. Nesil ve DualSense’den daha iyi olduğunu söylemeye gerek yok, ama 3. parti firmaları çok bilmeyenler için belirtmiş olayım).

Globalde “Play Edition” diye bir model yok; büyük ihtimalle GANK, normal G5 Pro Max veya G5 Pro Max SE’nin docksuz modelini bu isimle satıyor.
Yine de almadan önce sormanızda fayda var. Ben, GANK’ın siteye koyduğu görseller üzerinden G5 Pro Max SE’nin docksuz modeli olduğunu tahmin ediyorum.
Bu fiyata kesinlikle kaçmaz diye düşünüyorum. Stok az o yüzden hızlı olmanızı öneririm.

Alıntıyı görüntüle
Muhtemelen G5 pro max se'nin dock'lu versiyonu. Kablosuz 1000hz polling rate olmadığı ve tuşların membran olduğu için bana pek sarmadı🙂.
Şunu alıp inceleyen olsa güzel olacak ama böyle çok soru işareti var.
Bu da 1700 TL'idi. Fiyatı artmış. İncelemeleri var ama tam bakmadım.

Ekler

• Screenshot_20251007_224907_Vivaldi.webp
    Screenshot_20251007_224907_Vivaldi.webp
    109.2 KB · Hit: 36
Muhtemelen G5 pro max se'nin dock'lu versiyonu. Kablosuz 1000hz polling rate olmadığı ve tuşların membran olduğu için bana pek sarmadı🙂.
Bu gamepad fason üretim; aynı ürünü Ajazz GP100 adıyla da bulabiliyorsun.
@MUKAN ’ın aşağıda bir incelemesi var, ona bakarak cihazın kalitesi hakkında fikir edinebilirsin.

Bu nasıl kodla 1899 TL oluyor.

https://gank.com.tr/machenike-g3-v2-tri-mode-quad-hall-effect-siyah-charging-dock-gamepad bu iyi gibiydi çabuk bitti stok

THRONE Tactical Hero’nun asıl adı Aolion K20’dir. Üretimi Aolion yapıyor ve ürünü fason olarak farklı markalara satıyor. Türkiye’de ise ATK Battle Axe Pro adıyla da satılıyor.

2099 TL'ye bunu almak mı daha mantıklı, gamesir supernovayı 2450 TL'ye almak mı? Çok fark var mı aralarda kaliteli bir şey arıyorum. Supernova'da şarj istasyonu var bunda yok doğru mu anladım? Kol işlerinden pek anlamam yardımcı olur musunuz?

Dayı ne alacaz yav gamepadsiz kaldık yaov

2099 TL'ye bunu almak mı daha mantıklı, gamesir supernovayı 2450 TL'ye almak mı? Çok fark var mı aralarda kaliteli bir şey arıyorum. Supernova'da şarj istasyonu var bunda yok doğru mu anladım? Kol işlerinden pek anlamam yardımcı olur musunuz?
Bütçeniz varsa Super Nova almanız çok daha iyi olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dayı ne alacaz yav gamepadsiz kaldık yaov
Paran neye yetiyorsa onu :kappa:

Bu gamepad fason üretim; aynı ürünü Ajazz GP100 adıyla da bulabiliyorsun.
@MUKAN ’ın aşağıda bir incelemesi var, ona bakarak cihazın kalitesi hakkında fikir edinebilirsin.

Güzel aslında da arkadaş tetik mesafesi kısa demiş. Bir de uygulaması yok. Onun dışında arkadaşın yurtdışından aldığından çok daha ucuza geliyor(Hb'de satılanda dock var galiba). Kupon falan veriyor ara sıra(100 TL genelde🙂). Öyle daha uyguna da gelir.
THRONE Tactical Hero’nun asıl adı Aolion K20’dir. Üretimi Aolion yapıyor ve ürünü fason olarak farklı markalara satıyor. Türkiye’de ise ATK Battle Axe Pro adıyla da satılıyor.
Bu daha çok aklıma yattı ya. İndirime girerse yedek olarak alabilirim belki. Ön tuşlar ve tampon tuşları mekanik ve kablosuz 1000hz polling rate'i var. Uygulama ile de özelleştirilebiliyor vs.

Bunun analoglarını ve LT RT bilen var mı? Hikayeli oyunlar oynamıyorum, F1 için lazım. Mümkün mertebe baştan sona yumuşak ve güzelce hareket etmesi önemli. Bu konuda ps5 koluna da baktım güzel gelmedi, 8bitdo bi modeli beğenmedim, bende bi çakma ds4 var (adalia t28) beğenmiyorum ama arkadaşın xbox 9. nesiller çok smooth. Onu da wireless olmadığı için almak istemiyorum. Sadece analog input alan parçaların smooth olması, triggerların uzun olması ve dongle önemli, tuş hissiyatı, cart curt umrumda değil. Titreşim motorları da güzel olursa kâr gözüyle bakıyorum. Model özelinde bilgisi olan, hele hele F1 tecrübesi olanlar bu konuda aydınlatabilirse makbule geçer.
Sorunuzla alakasız bir cevap olacak ama Xbox gamepadden memnunsanız Xbox Usb Wireless adaptör alabilirsiniz ben memnunum ve ciddi anlamda farkı hissediliyor

Sorunuzla alakasız bir cevap olacak ama Xbox gamepadden memnunsanız Xbox Usb Wireless adaptör alabilirsiniz ben memnunum ve ciddi anlamda farkı hissediliyor
Hocam xbox 9. nesillere dongle alınabiliyorsa indirimde yapıştırır geçerim. Şu ana kadar denediğim hiçbir kol beni tetik ve analog hissiyatı için xbox gibi tatmin etmedi. Bunu bilmiyordum, bakacağım. Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam xbox 9. nesillere dongle alınabiliyorsa indirimde yapıştırır geçerim. Şu ana kadar denediğim hiçbir kol beni tetik ve analog hissiyatı için xbox gibi tatmin etmedi. Bunu bilmiyordum, bakacağım. Teşekkürler.
Hocam o fiyatlar ne allah korusun bir dongle a o kadar para verirsem vergi dairesi kapıma dayanır ferrarilerini nerde saklıyorsun diye :D

Arkadaşlar bu ürün mü daha iyi yoksa easysmx x20 mi ?

Arkadaşlar bu ürün mü daha iyi yoksa easysmx x20 mi ?
EasySMX X20 daha iyi bir gamepad, ancak Türkiye’de aynı fiyatta satılmıyorlar.
Yurt dışından alacaksanız, aynı bütçeyle GameSir Cyclone 2 daha iyi bir tercih olur.

Geri