Selam forum ahalisi!
Ses kalitesine önem veren oyunculara güzel bir indirim haberiyle geldim.Bu indirim sadece kulaklık için değil sitedeki tüm machenike marka ürünler için geçerli indirim klavye , mouse , gamepad , kulaklık gibi ben kulaklık olarak bunu kullanıyorum kullanacaklar içinde hazır indirim varken kodu kullanabilin diyerek hem üründen bahsedeyim hemde almak isteyenlere bir inceleme olsun diyerek yazıyorum ;
Ürün: Machenike GX30 Gri E-SPOR Profesyonel 7.1 LED Kablolu Gaming Kulaklık
Ses: Sanal 7.1 Surround – Oyundaki adımları, yönleri net duyuyorsunuz
...
İnternette herhangi bir inceleme videosu bulamadım.iyzico yok hocam. Bende arkadaşların fikrini alıp ona göre almayı planlıyorum. GX30 Pro için.
konuyu hortlatiyorum kusura bakmayin. aldiniz mi memnun musunuz?Bende hocam o yüzden fikir almak istedim. Duruma göre alıcam yada başka bir modele bakarım.
Evet hocam aldım. Mikrofon kalitesi iyi düzeyde seste aynı şekilde video paylaşmıştım. İşimi görüyor Kablolu Kablosuz kulnanıyorum çekim mesafeside iyi. Sadece Pedleri suni deri olduğu için yoğun kullanımda terletme yapıyor ama bu suni derilerde normal bir durum. Pedler kumaş olsaymış 10 numara olurdu.konuyu hortlatiyorum kusura bakmayin. aldiniz mi memnun musunuz?
video linkini atar misiniz hocam? fps oyunlarinda nasil peki kulaklik iyi ses kasiliyor mu?Evet hocam aldım. Mikrofon kalitesi iyi düzeyde seste aynı şekilde video paylaşmıştım. İşimi görüyor Kablolu Kablosuz kulnanıyorum çekim mesafeside iyi. Sadece Pedleri suni deri olduğu için yoğun kullanımda terletme yapıyor ama bu suni derilerde normal bir durum. Pedler kumaş olsaymış 10 numara olurdu.
Hocam sürekli VALORANT oynuyorum. Tek kelime ile mükemmel ses kasıyorum. Gerçekten odaklanabiliyorsun oyuna. Ses seviyesini 80'de tutuyorum. Benim işimi görüyor. Sizi nasıl cezbeder bilemem. Bende çok araştırdım zamanında ama elimdeki bütçe ile alabileceğim bir 2 kulaklıktan biriydi.video linkini atar misiniz hocam? fps oyunlarinda nasil peki kulaklik iyi ses kasiliyor mu?
bende mchose v9 pro ile bunun arasinda kalmistim, sizin bu yorumlariniz gercekten kafamdagi cogu soru isaretini kaldirdi ve fikrimi kesinlestirmemde buyuk rol oynuyor hocam tesekkur ederimHocam sürekli VALORANT oynuyorum. Tek kelime ile mükemmel ses kasıyorum. Gerçekten odaklanabiliyorsun oyuna. Ses seviyesini 80'de tutuyorum. Benim işimi görüyor. Sizi nasıl cezbeder bilemem. Bende çok araştırdım zamanında ama elimdeki bütçe ile alabileceğim bir 2 kulaklıktan biriydi.
Hocam eğer çok üst seviye bir kulaklık aramıyorsanız bence bir şans verin. Ssadece bu kulaklıkta beğenmediğim daha doğrusu, geliştirilmesi gereken bir programı olduğunu düşünüyorum. İlerde daha düzgün bir programa geçerler muhtemelen.bende mchose v9 pro ile bunun arasinda kalmistim, sizin bu yorumlariniz gercekten kafamdagi cogu soru isaretini kaldirdi ve fikrimi kesinlestirmemde buyuk rol oynuyor hocam tesekkur ederim