Machenike GX30 ve GX30 Pro Alınır Mı?

Epik41

80+
Reaksiyon skoru
50
Bütçe
2500
Merhabalar,

Önerilerinizi bekliyorum.

Tşk.

Kullananlar memnun kalıyor genel olarak.

Evet Hocam öyleymiş. kuponlarla birlikte 1.399TL ye geliyor. Denemek lazım sanki!

Gx30 Pro nasıldır uzun süredir kablosuz kulaklık arıyorum iyzico vs yok demi bu sitede

Gx30 Pro nasıldır uzun süredir kablosuz kulaklık arıyorum iyzico vs yok demi bu sitedez"

iyzico yok hocam. Bende arkadaşların fikrini alıp ona göre almayı planlıyorum. GX30 Pro için.

konuyu hortlatiyorum kusura bakmayin. aldiniz mi memnun musunuz?
Evet hocam aldım. Mikrofon kalitesi iyi düzeyde seste aynı şekilde video paylaşmıştım. İşimi görüyor Kablolu Kablosuz kulnanıyorum çekim mesafeside iyi. Sadece Pedleri suni deri olduğu için yoğun kullanımda terletme yapıyor ama bu suni derilerde normal bir durum. Pedler kumaş olsaymış 10 numara olurdu.

Evet hocam aldım. Mikrofon kalitesi iyi düzeyde seste aynı şekilde video paylaşmıştım. İşimi görüyor Kablolu Kablosuz kulnanıyorum çekim mesafeside iyi. Sadece Pedleri suni deri olduğu için yoğun kullanımda terletme yapıyor ama bu suni derilerde normal bir durum. Pedler kumaş olsaymış 10 numara olurdu.
video linkini atar misiniz hocam? fps oyunlarinda nasil peki kulaklik iyi ses kasiliyor mu?

video linkini atar misiniz hocam? fps oyunlarinda nasil peki kulaklik iyi ses kasiliyor mu?
Hocam sürekli VALORANT oynuyorum. Tek kelime ile mükemmel ses kasıyorum. Gerçekten odaklanabiliyorsun oyuna. Ses seviyesini 80'de tutuyorum. Benim işimi görüyor. Sizi nasıl cezbeder bilemem. Bende çok araştırdım zamanında ama elimdeki bütçe ile alabileceğim bir 2 kulaklıktan biriydi.

Hocam sürekli VALORANT oynuyorum. Tek kelime ile mükemmel ses kasıyorum. Gerçekten odaklanabiliyorsun oyuna. Ses seviyesini 80'de tutuyorum. Benim işimi görüyor. Sizi nasıl cezbeder bilemem. Bende çok araştırdım zamanında ama elimdeki bütçe ile alabileceğim bir 2 kulaklıktan biriydi.
bende mchose v9 pro ile bunun arasinda kalmistim, sizin bu yorumlariniz gercekten kafamdagi cogu soru isaretini kaldirdi ve fikrimi kesinlestirmemde buyuk rol oynuyor hocam tesekkur ederim

bak hocam bu ses kaydedici ile aldığım bir ses. Dİnle bakim :)
bende mchose v9 pro ile bunun arasinda kalmistim, sizin bu yorumlariniz gercekten kafamdagi cogu soru isaretini kaldirdi ve fikrimi kesinlestirmemde buyuk rol oynuyor hocam tesekkur ederim
Hocam eğer çok üst seviye bir kulaklık aramıyorsanız bence bir şans verin. Ssadece bu kulaklıkta beğenmediğim daha doğrusu, geliştirilmesi gereken bir programı olduğunu düşünüyorum. İlerde daha düzgün bir programa geçerler muhtemelen.

1754323311674.webp

Bu arada Xear Magic Voice diye bir özelliği var ses değiştirme olarak kullanabilirsin programa entegre iyi çalışıyor :LOL:

1754323336475.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,504
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri