❌İndirim Bitti! Machenike L7 Air Tri-Mode 4K PAW3395 Mouse 1.250 TL Yeniden

Ürünü iade etmeye çalışıyorum ctesi günü iade talebi oluşturdum, site içi desteğe yazdım, telefon ile ulaşmaya çalışıyorum hiç bir şekilde cevap yok. İade edebileceğim bir adres de yok nasıl firma bu bilemedim.

Ürünü iade etmeye çalışıyorum ctesi günü iade talebi oluşturdum, site içi desteğe yazdım, telefon ile ulaşmaya çalışıyorum hiç bir şekilde cevap yok. İade edebileceğim bir adres de yok nasıl firma bu bilemedim.
Mail üzerinden cevap sağlıyorlar hocam, diğer forumda öyle demişti yetkili kişi, L7 air ı mi iade edeceksiniz

Şaka gibi valla iade için adamlara kesinlikle ulaşılamıyor 5 gündür. Sitelerinden iade talebi oluşturdum ctesi günü cevap yok, destek talebi açtım cevap yok, info adresinine mail attım cevap yok, diğer sitede kendi mail adresini vermiş [email protected] diye ona mail attım yine cevap yok, telefonu aradım telefona cevap veren yok.

Şaka gibi valla iade için adamlara kesinlikle ulaşılamıyor 5 gündür. Sitelerinden iade talebi oluşturdum ctesi günü cevap yok, destek talebi açtım cevap yok, info adresinine mail attım cevap yok, diğer sitede kendi mail adresini vermiş [email protected] diye ona mail attım yine cevap yok, telefonu aradım telefona cevap veren yok.

Ağustos ayında GX 30 Kulaklık iade etmiştim almışlardı WhatsApp üzerinden iletişime geçmiştim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_2025-12-09-10-59-16-290_com.whatsapp-edit.webp

Whatsapp'ta en son 3 ay önce online olmuşlar.
Çok garip hocam. Peki niye iade ediyorsunuz?

Hocam diğer forumdan felan mesaj atsana ona veya indirim konusundan etiketle kendisini

Çok garip hocam. Peki niye iade ediyorsunuz?

Hocam diğer forumdan felan mesaj atsana ona veya indirim konusundan etiketle kendisini
Elime küçük geldi alışamadım bir türlü. Artık mesaj atmayacağım aslında bu kadar da mesaj atmaman gerek. İade süresi bitince tth'ye başvurup Ticaret Bakanlığına yazılı dilekçe ile şikayet edeceğim. 400bin tl ceza ödeyince cevap verirler. Bir de iade etmeye çalışanlara gönderici ödemeli kargoya yönlendiriyorlarmış bu da yasak.

Geri