Neler Yeni

Macun değişimi sonrası ısınma problemi devam etmesi

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları , İşlemciler
Deneme şansınız varsa veya yeni bir fan almayı düşünüyorsanız o şekilde deneyebilirsiniz, sıcaklıklar değişecektir.
Tahminim stok fanınızın yeterince sıcak havayı atamamasından, sabitlemesi de işlemciniz belli bir ısı üretimi oluyor yaptığınız işlemlerde, oluşan sıcaklığı atmada 61 derece de başarılı olmuş stok fanınız.

Dizüstü bilgisayarlar 2'ye ayrılır. Laptop'çular ve Leptop'çular olarak. Ben 2.siyim. 👍
aynen doğru diyorsunuz, fanda sıkıntı olabilir fanı yenile ama bi fanın temizliğinede bak yani tozlumu falan diye :)

mesut3467

80+ Bronze
Fanın eskimiş olabilir hızını kontrol et. Termal macun konusunda laptop kullanan biri olarak şunu ekleyebilirim, macun aşırı performans etkiliyor. Macun konusunda ucuz yollu mx-4 kullanıyorum. Gayet fiyat performans olduğuna inanıyorum.

Diğer durumlarda anakartı komple devre temizleyici ile temizleyip dene. İşe yaramıyorsa işlemcinde sorun olabilir.

xKai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
TALİP ÇELİK
Instagram
talip.clk
Steam
lionard01
Discord
Aomine01#0314
Fanın eskimiş olabilir hızını kontrol et. Termal macun konusunda laptop kullanan biri olarak şunu ekleyebilirim, macun aşırı performans etkiliyor. Macun konusunda ucuz yollu mx-4 kullanıyorum. Gayet fiyat performans olduğuna inanıyorum.

Diğer durumlarda anakartı komple devre temizleyici ile temizleyip dene. İşe yaramıyorsa işlemcinde sorun olabilir.
stok fanın hızını nası kontrol edebilirim bilmiyorum ki normal dönüyor :D yavaş degil yani. aga bide ucuz yollu diyorsun da 90 tlden başlıyor fiyatları :D

TALHA MURAT

80+ Silver
i5 2310 işlemcim var, işlemci 90 kullanıldıgında sıcaklıgı 77 dereceye vuruyordu. Zaten yıllardır da macununu yenilememiştim, macun yenileyip fanı taktım oyuna girdim ve hala aynı 75 derecelerde dolasıyor, googlede gezinirken 50 derece. ekran kartım 36 derece iken işlemcim 50 derecelerde dolasıyor , video actıgımda 60 derecelere vuruyor. Ne önerirsiniz
Arkadaşım senin gibi 30 tl lik macun aldı ve senin sorununun aynısını yaşıyor ben 45 tl macun aldım ben sorun yaşamıyorum aksine daha iyi soğutuyor şu 15-20 tl az vermek için değmez.

xKai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
TALİP ÇELİK
Instagram
talip.clk
Steam
lionard01
Discord
Aomine01#0314
Arkadaşım senin gibi 30 TL lik macun aldı ve senin sorununun aynısını yaşıyor ben 45 TL macun aldım ben sorun yaşamıyorum aksine daha iyi soğutuyor şu 15-20 TL az vermek için değmez.
hangi macun önerirsiniz peki fiyat performans

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları , İşlemciler
hangi macun önerirsiniz peki fiyat performans
artic mx-4 macununu öneririm ama bazıları sahte olabiliyor ürün yorumlarına bak ama ben sadece sahte olduğunun yorumlarını n11.com da gördüm yani diğer sitelerde yorumlarda sahte olduğunu söylemiyorlardı yorumları kontrol ederekten ürünü alabilirsin ama sadece benim görüşüme deil diğer arkadaşların görüşünede önem ver benim bilmeyip onların bildikleri şeyler olabilir ama ben sana termal macun olarak ARTİC MX-4 öneririm

xKai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
TALİP ÇELİK
Instagram
talip.clk
Steam
lionard01
Discord
Aomine01#0314
artic mx-4 macununu öneririm ama bazıları sahte olabiliyor ürün yorumlarına bak ama ben sadece sahte olduğunun yorumlarını n11.com da gördüm yani diğer sitelerde yorumlarda sahte olduğunu söylemiyorlardı yorumları kontrol ederekten ürünü alabilirsin ama sadece benim görüşüme deil diğer arkadaşların görüşünede önem ver benim bilmeyip onların bildikleri şeyler olabilir ama ben sana termal macun olarak ARTİC MX-4 öneririm
kral teşekkür ederim de fazla pahalı ya en azından bana göre

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
i5 2310 işlemcim var, işlemci 90 kullanıldıgında sıcaklıgı 77 dereceye vuruyordu. Zaten yıllardır da macununu yenilememiştim, macun yenileyip fanı taktım oyuna girdim ve hala aynı 75 derecelerde dolasıyor, googlede gezinirken 50 derece. ekran kartım 36 derece iken işlemcim 50 derecelerde dolasıyor , video actıgımda 60 derecelere vuruyor. Ne önerirsiniz
Kullandığınız soğutucu yetersiz kalıyor muhtemelen. Kısa süreli çözüm için "UV" yapın veya kasanın kapağını çıkartın.
Aldığınız "termal macun" çakma da olabilir.

Top Bottom