Sorunu buldum. Fakat ben işlemciyi dahi kaldırmamıştım ama anakartın işlemci tuvasındaki 1 tane pin kırılmış. Anakartın garantisi devam ediyor. Garanti sayarlarmı? Nasıl göndermem gerekiyor?Bence abi sen PC bırak kenara git bir hava al kafanı dağıt sonra tekrar otur, zira böyle kafa dolunca neyi ne yaptın yanıyor devreler.
Kullanıcı hatasına girer, ücretli tamir yaparlar diye tahmin ediyorum.Sorunu buldum. Fakat ben işlemciyi dahi kaldırmamıştım ama anakartın işlemci tuvasındaki 1 tane pin kırılmış. Anakartın garantisi devam ediyor. Garanti sayarlarmı? Nasıl göndermem gerekiyor?
Onula iligli yetkli servisi arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Anakart marka modeli neydi?Peki bize nekadar giydirirler?