- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 335
Bende 
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Videoyu izlemediğine o kadar eminim ki...
Videoyu izlemediğine o kadar eminim ki...
Yıllardır bir özlemdi yanıp durdu bağrımdaselam dostlar, tam mining işine gireyim rx5700 alayım derken YouTube da şöyle bir şey gördüm Madencilik Bitiyor! video doğru mu rx5700 alsam ve madenciliğe başlasam elimde mi patlar?
not: nvdia için diyor amd bişi olmaz demeyin amd de elbette ki bir hamle yapıcaktır.
nedenbitiyor ve daha iyisi miner biterse zotac kapanabilir
sence yaptığı açıklamadan sonra çoğu kişi zotac almak istermi ?neden
Zotac niye kapansın? Ekran kartı üretiyor ve satıyor adamlar, kime sattıkları neden umurunda olsun?bitiyor ve daha iyisi miner biterse zotac kapanabilir
hayır zotac markasının özelliği ney ?sence yaptığı açıklamadan sonra çoğu kişi zotac almak istermi ?
eth düşerse minerlar gider o açıklamadan sonra çoğu oyuncu kart almaz zotacdanZotac niye kapansın? Ekran kartı üretiyor ve satıyor adamlar, kime sattıkları neden umurunda olsun?
minerları destekleyen bir şey paylaştıhayır zotac markasının özelliği ney ?
Neden almasın kardeşim? Bana açıkla.eth düşerse minerlar gider o açıklamadan sonra çoğu oyuncu kart almaz zotacdan
inşallah batar amineth düşerse minerlar gider o açıklamadan sonra çoğu oyuncu kart almaz zotacdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
minerları destekleyen bir şey paylaştı
böyle bir açıklamadan sonra çoğu kişi tercih etmez ve daha az üretir o yüzden az indirim aluır nkartları pahaluı olur ve rekabet ettmesi zorlaşırNeden almasın kardeşim? Bana açıkla.