Neler Yeni

MADLİONS 68HE Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mehmet emin cevizler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikinci elden atk68 ya da kb65he gibi bi klavye alsan daha iyi olur. Adamlar çakma mal üretiyo yarın bi gün bozulsa karşında muhattap bulamazsın.
alınmazmı yani bazı kişiler almış rapid triger snaptap felan var diye almak istiyordum 8K Hz Polling Rates/ 0.02mm Hassasiyet /Rapid Trigger (RT)-Quick Trigger/ Dynamic Key Stroke (DKS) / Rapid Snap (RS)/ SOCD / Toggle Switch (TGL) / Hold-Click (MT) / Makro / Full Anti-Ghosting / Web Driver

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Seyfullah
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mehmet emin cevizler
https://www.gaming.gen.tr/kategori/cevre-birimleri/klavye/?orderby=price&marka=akko hocam klavyelerden çok anlamam ama froumda bazıları markayı övüyor belki hoşunuza giden model olur.
aula f75 kulllanıyorum bide steelseries apex7im var bu klavyede su özellikler olması benı cezbetii 8K Hz Polling Rates/ 0.02mm Hassasiyet /Rapid Trigger (RT)-Quick Trigger/ Dynamic Key Stroke (DKS) / Rapid Snap (RS)/ SOCD / Toggle Switch (TGL) / Hold-Click (MT) / Makro / Full Anti-Ghosting / Web Driver

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mehmet emin cevizler
söylediği klavye manyetik switchli senin attıklarının çoğu mekanik
bende steelseires aapex 7 ve aula f75 var bu klayenın ozelloıklerı harıka geldi fiyatıda iyi wooting60he istiyoru m ama cok pahalı diye mad68he baktı m bu var fiyatı uygun alınmazmı

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,416
İsim
Baran Kut
söylediği klavye manyetik switchli senin attıklarının çoğu mekanik
manyetik de var.

Mesaj otomatik birleştirildi:

bende steelseires aapex 7 ve aula f75 var bu klayenın ozelloıklerı harıka geldi fiyatıda iyi wooting60he istiyoru m ama cok pahalı diye mad68he baktı m bu var fiyatı uygun alınmazmı
Açıkçası hiç duymadım ama genelde yazılımları kötü oluyor. İncelemelerine bakmak gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mehmet emin cevizler
manyetik de var.

Açıkçası hiç duymadım ama genelde yazılımları kötü oluyor. İncelemelerine bakmak gerek.
bir bakıp yazarmısınız bende apex7 ve aula f75 var madlions68he almak istiyorum ozellıklerınden dolayı birde site guvenılırmı

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,416
İsim
Baran Kut
bir bakıp yazarmısınız bende apex7 ve aula f75 var madlions68he almak istiyorum ozellıklerınden dolayı birde site guvenılırmı
Siteyi hiç bilmiyorum ama incelemerine bakarım.

Madlions bu ATK/VGN/VXE'nin alt firmasıymış bu arada. O konuda hafif güven verdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mehmet emin cevizler

Madlions bu ATK/VGN/VXE'nin alt firmasıymış bu arada. O konuda hafif güven verdi.
tamamdır bende okuldayıöm youtube acılmıyor :)))) bakıp dönerseniz bana sevinirim snaptap vb olması beni cok cezbetti

bende vxe kulaklık kullankıyorum altmarka oldugu ıcın hemde fıyatı ucuz wooting 60he alacaktım cok pahalı oldugu ıcın buna baktım 2300 e gayet iyi ozellıklerı sıtede guvenılırse amayı plalıyorum

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,416
İsim
Baran Kut
tamamdır bende okuldayıöm youtube acılmıyor :)))) bakıp dönerseniz bana sevinirim snaptap vb olması beni cok cezbetti

bende vxe kulaklık kullankıyorum altmarka oldugu ıcın hemde fıyatı ucuz wooting 60he alacaktım cok pahalı oldugu ıcın buna baktım 2300 e gayet iyi ozellıklerı sıtede guvenılırse amayı plalıyorum
Alınır gibi duruyor.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Seyfullah
manyetik de var.

birisi 2.5 birisi 5.5 aynı bütçe aralığında değiller

Top Bottom