Neler Yeni

Mafia 1 2021 de oynanır mı?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,577
İsim
Dontaçhi kâfi.
definitive edition oynamanı tavsiye ederim. D.E çıkmadan önce Classic olan oyununu oynadım. Önerir miyim? evet öneririm. Grafikler senin için süper ötesi önemli değilse oynayabilirsin.

Mafia gerçekten ön yargı ile yaklaşan oyuncuları bile içine çekebiliyor.
çok zor mu ben zor
Normal-Zor arası bir zorluk seviyesi var. Bazı görevleri 2 belki 3 defa yapabilirsin geçmek için. Ama görevleri sıkmıyor seni. yani değil 3, 5 kere de yapsan sıkılmazsın pek diye düşünüyorum

Ah yarış görevi... üzümlü kekim

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Sizce oynayım mı yoksa seneye Mafia 1 Remake mi oynayım?

Mafia 1 çok zor mu ben zor oyunları pek sevmiyorum da 😀
Bence youtuberlar gibi yap ilk başta normali oyna ona sempati duy veya sevme seneye ise Remakeini oyna eğer sevdiysen al sevmediysen boşuna paran gitmesin

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Sizce oynayım mı yoksa seneye Mafia 1 Remake mi oynayım?

Mafia 1 çok zor mu ben zor oyunları pek sevmiyorum da 😀
Mafia 1 zor oyun. Tavsiyem remake oynaman yoksa oyundan soguyabilirsin

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
definitive edition oynamanı tavsiye ederim. D.E çıkmadan önce Classic olan oyununu oynadım. Önerir miyim? evet öneririm. Grafikler senin için süper ötesi önemli değilse oynayabilirsin.

Mafia gerçekten ön yargı ile yaklaşan oyuncuları bile içine çekebiliyor.

Normal-Zor arası bir zorluk seviyesi var.

Ah yarış görevi... üzümlü kekim
Mafia 2 yi ikinci kez oynadım 1i de oynamak istiyordum 20 dakikalık deneyimime göre hikayesinin başı da çok iyiydi DE versiyonda ama benim sistemle oynanmıyor oyun, Grafik önemli değil de oynanışı iş görür mü ateş etme fizikler falan?

Zorluk konusunda Mafia 2 görevlerini orta zorlukta maks 3-4 ölmeyle geçtim genelde, o sorun değil ama 10-20 kez ölünce bayıyorum oyundan 😀

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,577
İsim
Dontaçhi kâfi.
Mafia 2 yi ikinci kez oynadım 1i de oynamak istiyordum 20 dakikalık deneyimime göre hikayesinin başı da çok iyiydi DE versiyonda ama benim sistemle oynanmıyor oyun, Grafik önemli değil de oynanışı iş görür mü ateş etme fizikler falan?
Yani günümüze oranla evet fiziğidir ateş etme mekaniğidir kötü. Fakat çıkış zamanını baz alırsak güzel mekanikleri var. Ben çok zorluk çekmedim oynarken alışıyorsun zaten direk. Sadece Arabalara alışman biraz uzun sürebilir kontrolleri bir hayli zor.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani günümüze oranla evet fiziğidir ateş etme mekaniğidir kötü. Fakat çıkış zamanını baz alırsak güzel mekanikleri var. Ben çok zorluk çekmedim oynarken alışıyorsun zaten direk. Sadece Arabalara alışman biraz uzun sürebilir kontrolleri bir hayli zor.
Arabalar gerçekçi moda almamama rağmen DE de de aşırı zordu kullanması, umarım çok daha zor değildir arabayı zor kullandım valla 😀

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Mafia 1 hiç oynamadım ama cod mw 4 öneririm çok güzel bi oyun.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,577
İsim
Dontaçhi kâfi.
Arabalar gerçekçi moda almamama rağmen DE de de aşırı zordu kullanması, umarım daha zor değildir arabayı zor kullandım valla 😀
D.E'yi sistemim 15FPS'de açtığı için oynayamamıştım o yüzden karşılaştırma yapamayacağım.
Fakat şunu söyleyebilirim oynadığım en zor araba kontrolüne sahip oyundu kendisi

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,916
İsim
Eren Yeager
Mafia 1 Remake'i oynadım ve çok beğendim ben olsam Remake'i alırdım o zamanda ki bir oyun şuan oynanılmaz çekilmez bence.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Mafia 1 Remake'i oynadım ve çok beğendim ben olsam Remake'i alırdım o zamanda ki bir oyun şuan oynanılmaz çekilmez bence.
Ben de DE yi çok beğendim ama “oynama” kısmını yapamıyorum şuan, eski versiyonla arada aşırı fark var mıdır acaba 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,734
Üyeler
169,613
Son üye
mixproo
Top Bottom